Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Azért örülök, hogy nem csak én gondolkodok így. Az lenne a logikus, hogy 1000 pont után " valamit" korrigál. Értem,h a 14000-es zóna egy "pánik zóna volt már", és onnan erőből feljött 16000-ig, meg utána kiszenvedte a 16700-17000-et. 15700-16700 : ~1 hónap most: 16550-17530: ~ 6 nap
Kétesélyes: 15:30-ig nem mennek el 17600-ig, amire elég kevés esélyt látok, bár lehet akkor tolnak egy fel-le szúrást, kiütnek a picsába. Másik esély, már előbb elkezdenek esni, legalább 17500 alá, akkor talán túléli a pozim, 1% esély
az benne van erősen , hogy egy kisebb rossz hírre az amcsik a daxival egyetemben logikátlanul , de brutálisan lepottyannak (lásd 2018 jan vége február)...elég pl .4-5 kínai hajó Tajvan környékén ....persze nem tudható mikor és honnan...és főleg a miért nem tudható
már van ( volt) már ilyen nick ...egy manuszt nevezett el így egy nagy arcú sötét alak, mert szerette roppant mód az otit (az egy kipcsák részvény ) shortolni 2008 után , szerény ámbár tanulságos és fájó sikerrel https://forum.portfolio.hu/user/Kontraindikator
Csak, hogy értsd a logikámat. Már múlthéten is 17600 környékét jelöltem meg stopnak. Most hogy itt vagyunk 17530-on, ha most zárnám 35 USD-t nyernék (a 0.5 LOT miatt), vagy ennyit bukok, ha kiütnek 17600-on. Már-már mind1, hogy 450 vs. 485 USD bukó.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?