Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
valószínű, de én már nem lépek ki-be. 17200 benne van a pakliban. ott lesz alatta a rés, 16990 körülig. én nem szeretnék tanácsolni semmit sem. saját döntésed legyen mindig. Mindenkinek ezt írom.
Azt tegnap reggel kellett volna.. Be is írtam,aztán Joetól kaptam is,hogy nem jó helyen léptem be.. Én csak annyit láttam,hogy long az irány..Az meg durván bejött..Marhára nem kellett volna ugrabugrálni,meg irányt váltani...
h4 ma100 16637 DAx-nál , investing szerint. napos boliközép 16650, gyakorlatilag ugyanaz a szint. Kíváncsi leszek,h átütik -e USA-val együtt. Nasdaq ici-picit megtorpant 17100-nál. "kopp kopp". a mostani állás szerint napos bolitetőn nyit, és picivel a 4h bolitető felett. + újabb 100-110 pontos rés.
Ami érdekes, DAX 1h-n nem tud 16620 fölé zárni, persze lehet csak idő kérdése, de jelenleg nem zárt még 16620 felett. Gyakorlatilag itt toporog, ugyanezen időszak alatt (2 óra alatt), a Nasdaq-100 emelkedett +0,5%-ot (80 pötyit) Ha a múltban keresek példát, egy ATH-s réssel nyitás jönne most a legjobban, réstöltés, és onnan talán esne tovább. Bár nem tudom mi okozná ezt. 16550> 17105 (Erste 17104,34 "nyereség elkönyvelését" javasolt egy 4h-s elemzésben), a másik javaslat, ami szintén 4h-s: 17195 "nyereség elkönyvelése".
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?