Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
én ilyen baromságokat nézek... nasdaq m30 bolitető egy fejelés, második fejelés piros, közép felett "féltávon" emeli a bolitetőt, ha nem jön vissza középre, oldalaznia kellene egy picit, megpihenni. be kell várnia az m5 bolialjat, akár rápattannia 17400 újra, és onnan elrugaszkodni.
VINOOO már akkor inkábbm úgy jobban értem.. apácák is szeretik? vedelni? mármint a sört? értem,h miért emelkedünk.. M5-M15 nasdaq megakadt: 16425. tegnapi 8 órás gyertya talpa. január 22 is megállította itt.
Nem a réssel van a baj. Pár napja írtam, hogy az eur usd-re is kell figyelni. Ha kitartóan emelkedik, araszolgat feflele, akkor "bajos lehet", mert akkora USA könnyen rakétázik, ahogy tette 17350-ről 17600-ra. eur usd 1.084 napos MA200 határa. ha 2x sem tudják beverni alá, hanem elindul egy rakéta impulzívan 1.10 fölé...találd ki.
Erste elemzések: 1. növekvő csatorna m15: teteje 17000 2. 16888 kitörés cél 17000 3. emelkedő háromszög, amit az előbb rajzoltam gyakorlatilag 4h-n, kitörés van felfele
dax, az előző rajzom a korrekciót "próbálta" ábrázolni, ez pedig a bullish: https://kephost.net/p/MTEwMzc4Mw.png az emelkedő trendvonal ez a narancs, ott a 16620-nál sztem csak egy fals kitörés volt, ahogy a képre is ráírtam. ezt a vonalat tesztelte vissza (erről pattant) tegnap 16780-nál, meg ma 16840-nél. usa esik, mert gyorsjelentések vannak, de DAX-ot miért érdekelné a Tesla kínja? viszont ha USA zöldül,az már érdekli... a német fórumon mindig azt írják, Green Friday!!
a bikák medvék harca...azért érdemes talán bizonyos szintek törése esetén nyitni pozit "nagyobb" tervekkel ...előtte célszerű csendes imával tölteni a perceket , mert pontosan tudjuk , hogy nem tudjuk még valószínűsíteni sem mi a fax lesz...persze a skalpolókra ez nem vagy csak részben érvényes egyes kufár apácák szerint http://keptarhely.eu/view.php?file=20240126v01yxtc0q.jpeg
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?