Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Pont fordítva,ezért vártam meg a prompt nyitását,és jóval előtte zártam a longot.Csak azért.Olvasd vissza kedves "néger favágó" :-))) "zsuzsa37
ma, 07:53
Előzmény:
zoltanov
#257370 azért a prompt piac nyitása előtt nem
várnám a 325 támadását.Én zsebre tettem 40 pont longból.Most
megvárom,hol nyitunk.Mivel komoly réssel fel nyitás lesz, így látni
szeretném,mennyire tudja a prompt követni ezt a határtalan
optimizmust,ami a tegnapi USA záráskor megtörtént."" "
tegnap egy állítólag hozzáértő opciós manusz az írta “ Put/Call ratio 2 éves csúcsra ment mostanság azaz mindenki bearish. Tehát ideje emelkedni, hisz az fájna a tömegnek a legjobban és a piac mindig a maximális fájdalom felé megy “ persze nem kizárt, hogy shortoló barátaink miután izzadva bevásároltak számuk talán megfogyatkozhatott, így ma kissé mérsékeltebb lesz az érdeklődés a papírok iránt …..majd kiderül , nem tudható.....:) https://www.youtube.com/watch?v=0npqxbDMpGc
Elvileg lehet SP 500 ban visszateszt pld a tegnapi kitörés első 5 perces támaszáig,de hetes szint felett vagyunk így nem számitok arra,hogy hetes zárásban alá kerülnénk,feltételezem,hogy long irányba zárunk hetesen és a jövő héten is folytatódni fog a long,hetes,havi szintek mentén.
azért a prompt piac nyitása előtt nem várnám a 325 támadását.Én zsebre tettem 40 pont longból.Most megvárom,hol nyitunk.Mivel komoly réssel fel nyitás lesz, így látni szeretném,mennyire tudja a prompt követni ezt a határtalan optimizmust,ami a tegnapi USA záráskor megtörtént.
tegnap zárás előtt,én is ezt véltem látni :-) Hajrá daxli !Menet közben majd kiderül,meddig jut el... " zsuzsa37
szerda, 21:42
Előzmény:
zoltanov
megyünk rést tölteni 14372-14374 között,tudom,hogy aprócska,de attól még fontos. "
Tegnap zártam ma viszont újranyitom 350 - 400 ig minimum várom ! Ilyenkor nem értetlenkedni kell hanem menni az árral még akkor is ha a hülyéknek nincs igazuk, de csak így lehet pénzt keresni. :DDD
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?