Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Talán ezt nem veszik meg az amcsik és lesz egy szép piros napos gyertya, kis korrekció. :) Tegnap megúszták ma nem fogják. Nasdac különösen csúnya, végre.
ÁMEN Mindannyian másképp csináljuk,ez benne a szép,ezért mozog-változik az árfolyam állandóan, és tényleg sokat tudunk egymástól tanulni, ha mást nem,hogy melyik hibát ne kövessük el soxor :-)
Kár lenne ha nem írnál, ez csak az én véleményem és én nem is tartozom ide, de Téged itt a fórumon már pokoli rég ismerlek. Kevés emberke van akit elolvasok MINDIG, egyik te. Még ha magam más módon tözsdézek is 25 éve, mint te, de tanulságos és érdemes a beírásod szinte mindig. Az meg tényleg röhej, hogy 12-15 éve itt azon megy a vita a Portfolion, hogy valaki tényleg köt vagy csak lódít és ezen hónapokig sőt van hogy évekig tartó vita indul, topik függően. Az kéne nézni ki mit javasol, ajánl, az hogy aztán zár vagy nem az Ő DOLGA SENKI MÁSÉ !
pihenjen csak minél tovább, elvégre jó irányba halad,nekem. Ma leginkább az Atya tanácsára fogok emlékezni és elmémbe bevésni,hogy igenis stop használata , beállítása legtöbbször kötelező!
Ebben látod igazad lehet, azt is el tudom fogadni, hogy irritáló vagyok és "sótlan", alapvetően jogos észrevétel, bár van példa az ellenkezőjére, de az valóban ritka - gyári hiba. No de hagyjuk, nem érdemel több szót már ez szerintem, leléptem.
nekem mindig rejtély, hogy miért töltenek egyesek ennyi időt és energiát azzal, hogy valamiféle gurunak tűnjenek... nekem a számlaegyenlegem fontos, nem az, hogy hányan lesik a beírásaimat egy virtuális fórumon.
Ezt nem tudom megítélni - ahhoz az összes releváns hozzászólást fel kellene dolgozni és egy grafikonra a poszt időpontjához behúzni, hogy valamilyen kritikát meg lehessen fogalmazni és esetleg megvitatni - mert a vita a tudás cseréje (avagy beszélgetés), a vitatkozás meg a tudatlanságé (az már a méltaltan baszakodás).
Ösztönösen védem, ha valakivel 15 percnél többet beszélgettem személyesen, pláne, ha pár órát - mert az már nem egy arctalan nicknév, már van valamilyen karaktere és az övé pozitív. Számomra ez alapján annyi elég, hogy van a grafikonokhoz érzéke, az ilyen pozíciót nyitok/zárok posztok meg alapvetően nem érdekelnek.
Szerintem meg túl komolyan veszed magad itt a virtuális térben. Ez privát, személyes keretek között nagyon is helyeslendő attitűd, míg egy személytelen, tkp. nem is létező léttartományban, mint amilyen egy virtuális fórum, kissé irritáló. Részemről én nagyon régóta olvaslak, de eddig nem emlékszem egyetlen olyan esetre sem, ahol egy jót lehetett volna kacagni a beírásodon. Pedig enélkül megette a fene az egész tőzsdé(zés)t. :)
Ez történik egy szarvas vadászaton ha egyenlő esélyekkel folyik a küzdelem :)))))))))) Mondjuk ha a szarvasok is távcsöves puskákkal járkálgatnának ,valószínűleg egy idő után az ember védett fajjá minősülne :)))
májsztro (ha csak nem kereskedsz 10 éve mint a hölgy ) húzni érdemes egy csíkot amit a hozzáértők emelkedő trendvonalnak hínak ,mivel napon belül barkácsolgatsz célszerű napos alatti idősíkon , amig az nem törik nem túl esélyes a short pl persze ez csak egy dolog.... ill. egy másik titok az ár hullámzik nem csak felreppen ...van ilyen videó valahol hogy csúcs völgy elemzés lehet érdemes megnézegetni persze te tudod http://keptarhely.eu/view.php?file=20200903v00terucs.png
hazudozni éppen olyan fura egy nick mögé bújva nem gondolod? Vagy mire ez a nagy zsuzsa védelem részedről? beleszerettél hirtelen vagy mi? akkor hajrá, de ha nem is olvasod vissza OTP és DAX topicban való beírásait, akkor nyilván nem tudhatod, ő sosem bukik, és érdekes módon ahogy írtam mindig utólag írja be a zárásokat, amikor már nyilvánvalóan magát kell védenie, különben vagy azt kellene bevallania hogy nem is nyitott pozit vagy már bukóban ül. Nem ezt teszi, hanem szépen utólag ráblöffölget, hogy hát közben amúgy zártam...na persze....most ugye shortja van, ha 450 fölé megyünk, akkor valahogy majd beleszövi a mondandóba, hogy ja közben 380nál zártam...nem 400nál, nem 410 persze, a minimumnál :), mert ránéz a grafikonra és kinézi a minimum közeli értéket....ezért szurkolok most, hogy legyen 450-500, mert kíváncsi vagyok hogy jön ki ebből a shortjából, ami valószínűleg amúgy persze nincs is.
Erre még reagálok: továbbra sem olvastam vissza az itt zajló eszmecserét
- talán nem is érdemes -, maradjunk annyiban, hogy nem gondolom, hogy bármi
oka lenne Zsuzsának a hantázásra.
Az viszont kifejezetten zavar, méltatlannak és sekély örömforrásnak tartom, ha valaki
felnőtt korában abban leli örömét egy gazdasági fórumon, hogy egy nick mögé bújva másokat ekéz - persze csak ha tényleg felnőtt - gondolkozzatok már el ezen egy picikét.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?