Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
az előbb beklikkeltem azt az előzményt,ahol elindult a pozim. Pedig már megfogadtam,hogy felesleges idő és energia pocsékolás , hiszen BÁRKI más is látja és olvassa :-)).a piacot figyeld stb.Én jól vagyok köszönöm szépen. :-) ha meg olvastad volna tényleg az irásaim,a long-ot pont azért zártam 16 pont nyereséggel 2 nappal ezelőtt,mert a többi fórum-tag beírta hogy itt a nagy esés, irány 12800.És mivel tényleg egy nagyobb esést várok(aztán vagy lesz vagy nem,a jövő zenéje) ezért mostanában több a short nyitásom.
zsuzsa37
ma, 09:53
Előzmény:
dexter-atya
Értem.ehhez annyit szeretnék hozzá
fűzni,hogy ebben a műfajban mindannyian tippelgetünk,az biztos,hogy nem
szempont nekem,hogy széllel szemben p.....k. Bizonyításra számomra nem a
fórum a megfelelő hely,itt a pénzecském szeretném fialtatni. Türelmesen vártam,és most tényleg úgy érzem momentum elakadt,újra nyitottam a shortot.
nincs ő vele baj, hiszen mindig a csúcson nyit shortot, mindig az alján zárja, és mindig alul nyit longot és a csúcson zárja, szóval ő Gekko női verziója ez már biztos, kicsit Pinokkió beütéssel :)
hohóó csak óvatosan ne húzz ujjat vele, én most kicsit bexartam....állítólag tud a vizen járni , meg longból shortot csinál , de fordítva is megy...van egy tuti titkos masinája többek szerint Buffet is azzal gazdagodott meg...több komolyságot ha kérhetem ez egy gazdasági topik....DD))
azon gondolkodom, hogy ha tartanám ezt a longot pár napig, akkor tuti most szakadna be minden :) tegnapi nap vitte a nyerőmet. egyszer fent máskor lent.
Öööö, ezt most nem értem, miért is buktál le - nem olvastam vissza az előzményeket, csak bekukkantottam és megláttam a Zone- könyv linket, arra reagáltam - remélem, nem írtam semmi bántót ezzel Rád nézve.
Nem tudom, miről van szó, de minden úgy történt, ahogy Zsuzsa írta, úgy hogy ne bántsátok, aranyos de határozott vonzó hölgy élőben, jó meglátásokkal - aki beleköt, velem húz ujjat, bár szerintem egyedül is végez veled kb. 1 percen belül - úgy hogy ne keresd magadnak a bajt :-)
Köszönöm szépen Szarvasvadász. Most akkor lebuktam,mégis van itt köztünk legalább 1 valaki aki személyesen is ismer, mi több, több órás eszme-cserét folytattunk a 25-i júliusi Forex-találkozon Akkor éppen 12830-as dax állásnál, hétfőre(július 27) mind ketten 12900 12930 közé vártuk vissza a dax-ot, és onnan egy nagyobb esést. Vissza lehet nézni, bejött!Ja, és mindketten más módszer alapján gondoltuk, de eredmény ugyan az lett :-)
amúgy meg régi mondás, hogy nincs rossz pozi, csak kevés margin :) mert "tutifix" jó lesz a 13300-as short is, kérdés, meg tudod-e finanszírozni, ha előtte nagy mókásan csinálnak ebben is egy ath-t. mert az igazság pillanata eljön előbb vagy utóbb.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?