Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ha lehet, szerintem tedd be ide, biztos a többieket is érdekli.
Korábban írtam, hogy shorthoz legalább egy napos fordulós gyertya kellene. OTP-n 3 is volt, azt lehet, hogy nem lesz belőle semmi. link
Napon túli shorthoz, valószínűleg tényleg az kell, hogy forduljon a hangulat. Mondjuk azt nem nagyon értem, ha egyszer végre el kezd valamikor szakadni, mindenki venni fogja, gondolván most olcsó? link
Hát nem tudom... most megpihent a 12k-s támaszon, azonban számomra H4-n inkább short-osnak tűnik, mint long-nak, sőt H1-n is. Napos semleges, az alapján akár valóban fordulhatna...
egyébként az imént belinkelt kis ablakocska (és a korábbi 3 évnyi "black hole" B. track record-jában) elég szemléletesen mutatja, miért nem igazán ésszerű elfoglaltság a pénztárcára nézve a daytrade műfaj a tőzsdén... ha még az egyik állítólagos "királya" is ilyen mutatók mellett képes csak művelni... arról nem is beszélve, hogy 100.000 eur-ból 3 év alatt 2.180-at csinálni masszívan azt jelenti, hogy még a saját, állítólagosan bombabiztos kockázatkezelési és MM módszerét is rendszeresen megerőszakolja, hogy a meggyőződéssel nyitott (későbbi) beragadmányait nulla tőke eléréséig higithassa.
a daytrade-nél mindig ez a probléma... ha vesztőbe szalad az átmenetileg plusszos összegyenleg, a tréder elemi erejű késztetést érez, hogy minél nagyobb kockázatok mellett minél hamarabb újra elérje a korábbi "boldog" állapotot... aztán elnyeli a spirál.
)
Törölt felhasználó2017. 03. 03. 08:10
Szép jó reggelt mindenkinek! Milyen szintet vártok mára?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?