miért nem longolsz akkor, ha ilyen biztos vagy benne? Kérdeztem itt én bárkit, hogy miért szurkol ennek vagy annak? ATH-n nem fogok longolni, nem őrültem meg, short belépőket kerestem és keresek (volt 12275ről, majd 13360ról is). És nem csak szurkolok és reménykedek, hanem kereskedek is....
fals letörést emlegetni, mert a sáv alján zárt tegnap elég merész...főleg ha ma beverik 13100 alá....persze akkor meg kivédted magad a "némi flikk flakk is simán beleférhet akár még" mondattal.
persze ezek a számok csak mankók és naposon (is) simán túlszaladhat a daxi bármelyik irányban egy biztos ha és amennyiben a boli alj körül lesz az ár valószínüsítem, hogy a vackaim talán ordibálni fognak számomra, hogy merre az arra
visszatért a (13150-275 sacc) sávban egy fals ki és letörés után…. a letörésnek az lett volna az “értelme”, hogy a csodaváró szekció tagjait(giga esés lesz) shortba ugrasszák ,ami sikertelen lett mivel az összes tf-n semleges zónában vannak az ezt jelző (számomra) vacakjaim….részemról még most 08.15 kor) kivárás napos , ami téged inkább érdekelhet, longos sztem sacc 13600 körüli célárral (+ - 100) , onnan HAHÓ nem short hanem újratervezés …..DE a napos célár eléréséhez némi flikk flakk is simán beleférhet akár még , amit írtam már párszor a hogy csinálnám agyalgásomban ( vissza 12960 vagy 12890 köré (napos boli alj) ) majd ujra fel
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !