"bár "mindenhol" mást írnak" kb. ennyi vagy 4-5 féle számitás forog az irományokban az emelkedő ék célára pl. alsó szárának kezdete v. a felső szárának a kezdete v. a szárak közötti távolság hozzáadva (ill emelkedő éknél levonva) a ki(le)törési ponthoz(tól) ...v....a diagonális ellenállási és támasz szint közti legnagyobb távolság + kitörés szintje
lehet válogatni ...én mivel napon belül klikkelgetek általában a h1 (h4) idősíkon megnézem, hogy van-e 200, 100, 50 MA vagy EMA...jelenleg a fenti rés mint ellenállás természtes célár lehet , de most pl. a h4 100 MA val erölködik (nálam 143 körül most) ,felette még az órás 200 EMA 175 aztán a rés és aztán 200 h1 MA 206nál .....ezek azért nem erős ellenállások jelenleg , mert most másztunk lefele keresztül rajtuk
lehet válogatni ...én mivel napon belül klikkelgetek általában a h1 (h4) idősíkon megnézem, hogy van-e 200, 100, 50 MA vagy EMA...jelenleg a fenti rés mint ellenállás természtes célár lehet , de most pl. a h4 100 MA val erölködik (nálam 143 körül most) ,felette még az órás 200 EMA 175 aztán a rés és aztán 200 h1 MA 206nál .....ezek azért nem erős ellenállások jelenleg , mert most másztunk lefele keresztül rajtuk
DAX TOPIC - komolyaknak !
ezt a topicot azzal a cellal nyitottam h csak es kizarolag dax ugyben legyenek hozzaszolasok. semmilyen mas dolog ne szerepeljen ebben a forumban.
offolas nem engedelyezett ! kerem tartsatok tiszteletben a keresemet !
koszonom !