A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
én már láttam előadást tartani a bitcoinról ,olyan konferencián, ahol mondjuk Bod péter ákos és hasonlóak szerepeltek, szóval ezzel nem értek egyet. Könyvet írt a HVG kiadásában a kriptoról... De mondanál példát rá, mert így nem konkrét.
Győrfi András egy fogalmatlan újságíró, nem érti mi a különbség a bitcoin és egy random altcoin között. Amolyan tipikus "blockchain teknológia a király, a bitcoin nem érdekes" idióta.
Törölt felhasználó2021. 11. 02. 11:27
Vevők nem engedik teljesülni az ABC korrekció C részét vagy most megy fel a B csúcsot megcsinálni. Idegesítő a totojázás.
Én Győrfi Andrást elég megbízhatónak tartom,hizs sok év óta foglalkozik a kriptokkal. Ismeri a műkődésüket és kellően távolságtartó a csalókkal szemben is. De nyílván csak annyit teszek bele, ami nem fáj, ha mégse jön be. Játékpénz. 10 coin esetében a diverzifikáció is megvalósúl. De amúgy igazad lehet. Meglátjuk ,hogy jól gondolta-e :) kicsit más téma. A Dogecoinról mit gondoltok? csaló, nem csaló? Sokat csökkent az ár, de mivel elon musk kitart a projekt mellett én hallottam olyan véleményt,hogy a háttérben valójában nagyon is komolyan gondolják a fejlesztők és musk a projektet és ebből még lehet egy nagy valódi sztori. ha eljut musk a marsra, majd ez elesz az első coin, amit ott használnak . Ez azért elég megmozgatná az emberek fantáziáját és az árfolyamot is. de nagyon kevés infóm van erről végképp :) erről is.
Én Győrfi Andrást elég megbízhatónak tartom,hizs sok év óta foglalkozik a kriptokkal. Ismeri a műkődésüket és kellően távolságtartó a csalókkal szemben is. De nyílván csak annyit teszek bele, ami nem fáj, ha mégse jön be. Játékpénz. 10 coin esetében a diverzifikáció is megvalósúl. De amúgy igazad lehet. Meglátjuk ,hogy jól gondolta-e :) kicsit más téma. A Dogecoinról mit gondoltok? csaló, nem csaló? Sokat csökkent az ár, de mivel elon musk kitart a projekt mellett én hallottam olyan véleményt,hogy a háttérben valójában nagyon is komolyan gondolják a fejlesztők és musk a projektet és ebből még lehet egy nagy valódi sztori. ha eljut musk a marsra, majd ez elesz az első coin, amit ott használnak . Ez azért elég megmozgatná az emberek fantáziáját és az árfolyamot is. de nagyon kevés infóm van erről végképp :) erről is.
azért ezt az év végéig 250k árat én elég szkeptikusan nézném... Én is bullish vagyok, de mikor már ennyire extrémeket hallok, akkor inkább óvatósságra intenék. Most pont egy négyszerezés kellene ehhez az árhoz, csupán 2 hónap alatt... hááát, mint ne mondjak. Amúgy, ha valaki kicsit "diverzifikálni" akar, akkor nézzen rá esetleg erre az ETP-re. 10 cryptot tartalmaz, a legnagyobb benne persze BTC, aztan ETH... https://21shares.com/product/keys/
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046