A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Mi alapján értékelik? $8-on nagyobb lenne a market cap-je, mint ethereummak. Miközben az ethereum ekoszisztemaja a legnagyobb, mind fejlesztők, mind alkalmazások szintjén. Eközben Cardanon meg smart contract sincsen.
Cardano: itt április 11.-ét jelöltem meg abban, hogy beindul fel, és átviszi az ATH-t. És lássunk csodát: valóban ápr.11.-én indult be erőteljesen fel, ám az ATH-t (még) nem vitte át. A nagy kérdés: ezzel a feltöréssel megkezdődött-e az új hullám fel? Szerintem igen. Sőt, a 2,5-ös céláram ebben a hullámban valószínűleg csak egy állomás lesz, felmegy egészen 5,0-ig (kb 6 hónapon belül, akinek van annyi ideje, érdemes tartani. Hozzáteszem: értékét tekintve vannak akik már most 8-12$-os értéket vetítenek elő erre a kriptora.
Már megint majdnem ATH-n vagyunk, szerintem ez nagyon felfelé akar kitörni, nem pedig letörni. Szerintem napok kérdése és ki fog törni. Coinbase IPO-ba tervez valaki beszállni?
Bitcoin: H4 en február 21 óta egy Ending diagonál alakulhat ki. Még 1 csúcs hiányzik, 62500 ra teszem, ami után visszatérhet az árfolyam az alakzat aljához, kb 43.000$. GL mindekinek.
Neki teljesen mindegy mert annyi támogatást kapott, hogy annyit ha nyitva lenne sem keresne! Kemény az utolsó 30 perces gyertya , de az órás is szép, pont szombat hajnalban jutott valaki eszébe ,hogy ideje venni 😀
2018ban volt a nagy ICO őrület! az azt jelentette hogy beszállni egy ilyen crypto cégben, még az alakulása előtt, amikor már a kibocsájtásnál többszörösét éri a coin, mint amennyit a kibocsátás előtt befektetett az ember... aztán befulladt ez a sztori :D én bementem 15 cégbe, 10-50ezer forintokkal... a fele már becsődölt... a maradékból jó ha kettőből lesz olyan élő, fennmaradó és működő projekt, ami aztán esetleg visszahozza a pénzem és akár többet is... ha nem, így jártam, elmondhatom hogy kipróbáltam magam ebben: úgy értem döntésben mi alapján választ az ember céget, és aztán hogy alakult... nem csak elméleti fizikus vagyok, akkor is ha egyelőre nem fest jól az a befektetésem. illetve én egyelőre semmit nem használok ezekből a crypto szolgáltatásokból, csak a coint veszem. úgy vélem a legtöbben így tesznek, amíg nem jutnak majd kézzelfogható előnyhöz: pl olcsóbban kapsz albit ha egy albioldalon az oldal saját tokenjével fizeted a bérleti díjat... vagy ilyesmi... de ez soká lesz még idehaza. részben ezért sem értem a crypto körüli pörgést. szerintem nem sokan használják a rendszereket...még.
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046