A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
" nekem volatilitas kell hogy esik az arfolyam vagy emelkedik igazan nem erdekel.... " Nem kötekedésképpen , de itt mire is gondolsz egész pontosan ???
az egész koncepció futóhomokra épül (korlátlanul reprodukálható, korlátlanul "aprítható" és korlátlanul osztódhat) ez nem "digitális arany" ez digitális aranynak álcázott digitális piramisjáték
vegig mentunk mar rajta parszor.... nem kivanlak se teged, se mast meggyozni ill. lebeszelni rola... nem irom le hogy mennyi penzt kerestem BTC,LTC es mas kryptok kereskedesevel 2015-ben, 2016 ill. 2017-ben es azt se hogy a november vegi kitores lekereskedesevel mielott elmentem hajokazni milyen es mekkora pozit vettem fel es mekkora profitom van a zsebemben es mekkora a lebego profitom.... nekem volatilitas kell hogy esik az arfolyam vagy emelkedik igazan nem erdekel.... bar ha tippelnem kellene 3-5 ev mulva olyan szinteken leszunk amit sokan el sem tudnak kepzelni...persze lehet, hogy nehany ev mulva majd mosolygunk 1 nagyot az egeszen,de az is lehet hogy lesz az irodamban visszaigazolas 1 olyan tranzakciorol ahol is 100k$-ert adtam el 1 BTC-t es talan meg olyan is lehet egyszer hogy 1M$-ert... (tudod az utolso BTC-met pedig megtartom emlekbe a csaladnak)... ;)
miert a libor-nal, nemesfemeknel es mas termekeknel nem jatszanak a jp es gs sracok??? majd kapnak 5-10 evente 1 buntetest ami talan meg 0.01% sincs amire szert tettek korabban es ezzel az ugy lezarva (nekik cost of doing business) a nagykozonseg pedig meg lett nyugtatva hogy akar a bankokat is meg lehet buntetni... ;) ne viccelj mar... Nezz ra az allamkotvenyekre ott meg ezt se kell eljatszanni, mert a primary dealerek front running a jegybankokat akik levegobol krealt penzbol vasarolgatnak...nyilvan ez teljesen normalis dolog ugye???
". Élek azért a gyanúperrel, hogy még mindig lövésed nincs arról ki mit hypeol a blockchain technológiában," És megmagyaráznád, hogy ezért miért is kellene a BTC-t venni ezerrel? Mert hogy a belső égésű motorok működési elveinek alkalmazása miatt nem - vagyis, ha le akarnák gyártani egy saját motorblokkot - ugye nem kellene magamat megszednem mondjuk VW-részvényből, igaz-e?
mivel eddig csak kevesbe szabalyozott piacokon elerheto igy kisebb forexbrokereknel, cfd szolgaltatoknal es krypto tozsdeken erheto csak el.... Szerintem nem artana nehany napot raszanni mielott beleugrasz a melyvizbe, nehogy elsodorjon az ar... olvass vissza ezen a forumon, ajanlom zotyo irasait... esetleg olvasgasd a variance.hu oldalt... sok sikert!
Törölt felhasználó2017. 12. 07. 13:21
Beálltam a könyvbe: buy limit for 1 BTC@0.99 USD :)))
Értelmeztem. Azért írtam :) de annyiban valóban tévedtem, hogy más problémád van mint feltételeztem. Élek azért a gyanúperrel, hogy még mindig lövésed nincs arról ki mit hypeol a blockchain technológiában, szerintem pl scheissegal, hogy a buta tömeg mit gondol az egész
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046