Igen ez is egy jo strategia szerintem sincsen meg itt a maci most a torok,olasz,spanyol helyzet miatt jott egy eladasi hullam. Viszont CIG-nel en meg nem latok panikot.
Én a tőzsdén mindig full tőke, nem szoktam 'szarozni' :) Van mikor egy papír, mint a múltkor a ricsiben még Erik előtt. Minek filózni annyi mindenen ? :) Egyébként túl sok %-os infót írtál, amiből lehet látni sok mindent, ha hozzáveszem a x*10 Ft-ot is. :)) Csak óvatosan a számokkal. .)
Nem tudom de en nagyon bizom a biztosito+alapkezelo jovojeben, foleg igy valasztasok utan.Nagy dolgok lesznek itt meg bejelentve.Persze neha amikor latom,hogy nem ugy alakul az arfolyam mint ahogyan gondolom akkor kicsit felhuzom magam :-) de nem 1 hetre fektettem ide.
ez jó arány, most. Az a baj csak utólag fogjuk megtudni h ez most a maci kezdete volt, vagy csak egy kis pánik. pl most szerintem kis pánik van, a napizós pakk jó része OTP-ben, MOL-ban, Konzumban kis nyerőben, ha ez a maci kezdete akkor nem lenne mivel megvenni a további eséseket.... nekem kb fél év múlva 50-50% részvény-kp arány a cél, hogy ha jön a maci végig tudjam venni az eséseket.
lesz forgalom legalább :) Ti amúgy full tőkével vagytok részvényben? én próbálok törekedni egy 20%-os kp arányra (az a napizós pakk), bár most éppen alig 5%, de hétfőn visszaáll 10% fölé remélem.
Ezt csak azert irtam,hogy jelezzem meg mindig felfele varom.Igaz tolodhat az idopont milyen savanyu lesz itt a hangulat,ha ismet atlepjuk az 500ft-ot :-)
jó dolog, csak az a baj amikor peched van és stratégiai pakk lesz belőle :)) akkor kell utalni még a számládra friss pénzt, hogy megmaradjon a játék öröme.
CIGPANNONIA kitartók