Ami még pozitív szerintem, hogy most nem tolonganak végre az eladók egymás alá licitálva, és ezzel vissza is zavarva a kurzust 300 alá...ezért is gondolom, hogy most végre sikerül megragadni 300 felett, és kezdhet kiépülni egy 300-as támasz ami ugródeszkaként funkcionál majd.!
Az a helyzet, hogy most nem hirtelen megrántást láthatunk, hanem stabil megfontolt emelkedés van terítéken. Ez nagy különbség a korábbi 300 fölé emelkedésekhez képest, ezt látni kell..! Mondjuk én eddig sem értettem, hogy miért hullik mindig vissza 300 alá, ennek hangot is adtam itt - a cég számai gyönyörűen alakulnak, komoly növekedésen mennek keresztül, ezt pedig nem szabad az árfolyamnak sem figyelmen kívül hagynia...
Amíg ilyen forgalom van a papírban, teljesen mindegy, hogy az árfolyam 294, 304 vagy 314. Te, én, bárki feltudja tolni vagy 20 forintot az árfolyamot,. Értelmezhetetlen. Egyelőre. De lesz ez még sokkal jobb is.
Hezitálok még. Figyelőbe tettem. Más csoportban megfuttattam a kérdést. Az OPUS csoportban érdektelennek minősítették, de én is úgy látom, mintha mozogna. Talán valaki már tudja, hogy ki nyeri a posta biztosítót?
CIGPANNONIA kitartók