Ugyanilyen kételyeim vannak nekem is, amit csak alátámaszt, hogy az árfolyam a piaci és globális trendektől függetlenül 2021 októbere óta egyenletesen és megállíthatatlanul esik, mintha valakik tudnák, hogy mi fog történni, illetve, hogy milyen döntés született a nemzeti biztosító létrehozására vonatkozóan. 2023-ban megtudjuk. BÚÉK
Ez szinte biztosra vehető, a kérdés, hogy ezt tényleges állami tulajdonnal képzelik (nem hiszem) vagy bizonyos kormányközeli embereken keresztül. Utóbbival azért annyira nem jártak jól a kisrészvényesek ha belegondolunk az OPUS storyba, de ami még kézzelfoghatóbb az a Waberers és Alteo vételi ajánlatok amik messze voltak a fair value-tól de utóbbi esetben még az aktuális részvényárnál is jóval alacsonyabb értéken történt. Ami még necces, hogy azért volt idén pár állami életbiztosítás tender ami a CIG-nél landolt, ez a jövőben a Postánál is landolhat.
Mivel ezek mindent is centralizálnak, - és ez a gondolkodás eléggé kiszámitható - lehet h a biztosítóknál is egy nagy "" Nemzeti "" biztosito létrehozását tervezik valamilyen módon. Kérdés h mi ezzel jol járnánk-e....
Brokik szórakoznak.. Ideje lenne legalább az év végi zárót normális szintre beállítani a cégnek vagy az Alkusz is vehetne egy adagot megint 300-ig...ha már a piac immunis jelenleg rá! Cég fullon van kp.-val, jöhetne valami normális akvi is már!
Hasonlóan gondolom én is ami a papír jövőjét illeti, van benne lehetőség és fog is meglepit okozni! Viszont nagyon nyögve nyelős jelenleg, amit nem értek. Három nap alatt három remek hír érkezik, és meg sem rezzen konkrétan, ezt nem látom át. A vételi ajánlat után 400 fölé ment, az okés hogy ott még nem tudott megkapaszkodni, de hogy a 300-as régiótól is ennyire messze legyen, az rangon aluli szerintem! Hát igen, ezt kell kihasználni, aki lát benne fantáziát..
Gondolom a részvényszám sokkal kisebb volt...ami megintcsak nem vigasztalja azt aki még mindig tartja...de legalább érték került bele...(továbbra sem vigasztalja)
CIGPANNONIA kitartók