Ha felmegy 327 fölé, akkor talán érthető lesz, a mai nap annyi történt, hogy Fedákhoz közeli bajtársak bedobtak 10 Millát, hogy tőzsdei sikerként is látni lehessen a kinevezés jogosságát. :)
Itt is fennforgás van RENDKÍVÜLI TÁJÉKOZTATÁS
a CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt. vezetőségében bekövetkezett változásról
A CIG Pannónia Életbiztosító Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (sze khelye: 1097
Budapest, Ko nyves Ka lma n krt. 11, „B” e pu let, ce gjegyze ksza m: 01 10 045857) (Társaság)
eleget te ve a to kepiacro l szo lo 2001. e vi CXX. to rve ny 55.§ (1) bekezde se ben, valamint a
24/2008. (VIII. 15.) PM rendelet vonatkozo rendelkeze seiben foglalt ko telezettse ge nek,
ezu ton ta je koztatja a Tisztelt Re szve nyeseket e s a to kepiac szereplo it, hogy Pola nyi Zolta n
veze rigazgato munkaviszonya a Ta rsasa gban, valamint annak 100%-os tulajdona ban a llo
lea nyva llalata ban, a CIG Panno nia Elso Magyar Á ltala nos Biztosí to Zrt.-ben (sze khelye: 1097
Budapest, Ko nyves Ka lma n krt. 11., „B” e pu let, ce gjegyze ksza m: 01 10 046150 (EMÁBIT)
ko zo s megegyeze s alapja n megszu nik. Á Ta rsasa g vezete se t 2023. janua r 16-to l Dr. Feda k
Istva n veze rigazgato la tja el. Pola nyi Zolta n ugyanezen nappal lemond mindke t ta rsasa gban
beto lto tt igazgato sa gi tagsa ga ro l is.
CIG Pannónia Életbiztosító Nyrt.
Igazgatóság
Nagyon érdekes. Mi lenne abban az esetben, ha CIGet is Zrtvé szeretnék alakítani? Akinek van részvénye az automatikusan a Zrtbe kerül velük, ha nem adja el amíg lehet, vagy kötelezően el kell adni? Én ilyen esetben nem adnám el, amúgyis az osztalék miatt vettem...
Én tegnap elkezdtem veszegetni, de nem mertem belemarkolni még egy nagyobb mennyiséget...egyelőre gyűjtök...4k volt tegnap, elvileg ma is tervezem ugyan ezt a mennyiséget, de az infla adatot megvárom
CIGPANNONIA kitartók