igen, ez a lényeg. jelenleg ez az infó még semmit nem ér, illetve annyit, hogy kis forgalommal bele lehet csapni az árfolyamba egy nagyot. óvatos lennék.
azért ez ilyen formában nem igaz. - tény, hogy konkrétum kevés van, még dátum se; - azonban az a tény, hogy kizárólagosan (!) CIG-et értékesítsenek egy OTP szintű országos intézményrendszerben, az pár év távlatában már jelenthet ezt-azt.
Én nem túl ügyes vagyok, ha ezeket az árfolyammozgásokat kell lekereskedni, ezért évek óta csak ülök a kezemen és gyűjtögetem bízva a kibontakozó szép jövőben! :) Mondjuk, eddig is mindig csurrant-cseppent valami...Holnap szerintem, megint egy kicsit megnyugszik mindenki a jelentés után.
Itt ismét venni kell, sajnos 400 felett csak keveset adtam, nem gondoltam hogy lesz ilyen szinteken megint...én bízom benne! Úgy emlékszem holnap jelent.
Sajnos jelenleg az történik, amire korábban számítottam...az Alkusz befejezte a vásárlást, és magára hagyta, a piac pedig egyáltalán nem foglalkozik vele, fingja nincs hogy olcsó vagy drága ezen a szinten! Szerintem az előbbi de nem én vagyok a mérvadó. Móriczék helyében elkezdeném visszavenni ezeken a szinteken...
CIGPANNONIA kitartók