Nem, mindig emelkedéssel kezd, utána lecsorog... Egyébként kíváncsian várom, hogy április 19.-én mit kezdenek a kb. 10-12 Ft/Rv eredménnyel. Ja tudom, egyszeri tétel valahova. :)
Mivel 23.-.án jelentés, ez nem igazán jó előjel szerintem. Páran már láthatják a számokat. Jó lenne valamelyik CIG-es controllingossal jóba lenni... :) Persze a 'szokásos' jelentés napján könnyebb 330-ról 5-6%-ot felugrani, mint 350-nél. :)
talán a jó hír, hogy a heti és a havi chartokon a bollingerek alapján úgy tűnik, hogy a piac óvatosan kivár a 350-es szinten, de bizakodó egy kormánysikerben és nagyon szűk szalagokkal, kitörésre készen várja április 4-ét. Pár hete ugyanezt írtam, és TA alapon még továbbra is áll.
nem látom a könyvet, három lehetőség van: - választás előtti adás-vétel (kitörés fel) - grafikon szerint stagnálunk 350-es szinten a választásig: https://invst.ly/xdb5q - benézünk 290-320 közötti sávba (vagy ez alá - beárazzuk az elvesztett választást)
Brutális bevétel várható ha csak a fele megvalósul amiről suttognak.Nem tudom mikor engedik az emelkedés útjára az árfolyamot,de 2-3 € között szeretném látni.
Brutális bevétel várható ha csak a fele megvalósul amiről suttognak.Nem tudom mikor engedik az emelkedés útjára az árfolyamot,de 2-3 € között szeretném látni.
Nos,ezentúl a balatoni /B.A.H.A.R.T./kikötők is,minden cullangjával együtt a portfólió részét képezik.Nem hiszem,hogy erőből,biztos ők adták a legjobb ajánlatot.Hhmm……🛳⚓️🇭🇺
CIGPANNONIA kitartók