A közeljövö meg fogja mutatni az irányt!📈 Szerintem nem véletlen az 'UTOLSÓ SZÓ JOGÁN!!😊👍 /Ban bőven itt még tőkeerős vevó, csak nem kapkodós Őszentsége.../😁
Nagyjából ez a buktatója jelenleg a Cig-nek amiket leírtál. Az eredmények még nem támasztják alá, hogy a piac 400 fölé árazza...amennyiben a porszívó elhalkul vagy teljesen leáll, elkezdődik egy lassú csorgás (ezt láthatjuk)! A kérdés az, amennyiben ez tartós marad, akkor hol lehet egy támasz az árfolyamra nézve..? A 350 szerintem gyengus, inkább az ajánlati ár környékét gondolnám stabilnak! Szerintem pár hét és megláthatjuk, amennyiben a nagyok "jóllaktak".
Az alakzat alapján egyértelműen tartom a 465-öt, különösképp, hogy azt a TA mondja és nem én. Épp ezért kezdtem el azon sopánkodni, hogy hogyan lesz még a célár, ha a Porszívó 425-nél leállt és a közkéz idő közben 40%-rá zsugorodott, de két kézzel markolja is a papírt.
Kimaradt a meglátásból, hogy ott volt egy közel duplázás, itt erről nincs szó, mást írnék, ha 700ról estünk volna 550ig, más fázisban van a 2 papír, értelmetlen összehasonlítani őket.
Dezsavű érzésem van. Amikor a 4iG leesett 1100-ról 1000re ugyan ilyet olvastunk az ottani fórumban. 😞 Azóta annyi változás lett, hogy 910 körül oldalazunk.
Mindösszesen 8%-ot estünk a hétfői záró óta, ami valóban nem vészes... de azt sem látom mi vinné ismét fel. A Porszívó leállt, várhatjuk a hírt, a pletykát meg a bennfentes mutyit. Vagy hoz a Mikulás még idén valamit, vagy beindul a választási cidri. Szvsz.
Szerintem meg a választások miatt letörés lesz. Persze a szavazás előtt be kell vásárolni akkor belőle. Szigorúan magánvélemény. Mentsd el ezt a beírást ! :)
CIGPANNONIA kitartók