Bárki is veszi egy hete, szépen ügyesen teszi! Egy biztos, előbb utóbb jelenteni kell róla, és akkor tudni fogjuk utólag mi is történt. Azt is el tudom képzelni, hogy Bayer csipegeti vissza a papírokat amiket eladott az Alkusznak. De az lenne a leginkább reális, ha az alkusz venné ahogyan tette tavaly is. És mint látjuk is, szépen kapja a mennyiségeket ezen a szinten, az idő a "vevőnek" dolgozik! Itt az a kérdés, ha megvan az áhított mennyiség, akkor ha magára hagyják a papírt, lecsurog e, és ha igen meddig...?!? Egy esetleges tőzsdei zuhanás "ami igencsak időszerű lehet" mennyire tépázná meg...
Így kell ezt csinálni. Kivenni 360-ig, aztán picit visszacsorgatni, nehogy már elszálljon az ár, és drágán kelljen venni. A mai forgalom brutális, aki akar kiszállhat 360-on.
Az alkusz házon belül van, van eélképzelése arról mit akar, mi fog történni? Neked is van? Mert a 327-es vételár fényében kellene legyen. Vagy csak sodródni akarsz a történésekkel?
Akinek kellett a pénz, az eladta az ajánlatra, aki maradt az hosszú távon tervez. Én vásároltam még 327-en, ha az alkusznak ér annyit, akkor nekem is. Nincs is céláram.
Ja, az ok, hogy ez a tőzsde, én csak arra akartam felhívni a figyelmét a barmának, hogy a ráöntött 10K-t, lehet még ma eladta volna 360 körül és 100E HUF-al beljebb lenne.
CIGPANNONIA kitartók