Ez nem teljesen ugyan az, legalább is eddig. Ha P/E mutatót nézzük, akkor a többi biztosítóhoz képest az árfolyam most a helyén van. Én pl. az un. 'pamut vacsorát' jövő év végére várom. (ne legyen igazam)
Az opus egy lufi volt, itt más a helyzet ez a cég most is ér 400 forintot, és Keszthelyiék nyilván nem viccből vették meg a ciget. Szvsz nem fog rosszul járni az sem aki 400 körül vásárolt. Leginkább arra lennék kiváncsi, hogy mit vesznek és hogyan veszik meg, nagy ralli akkor jöhet, ha új rv kibocsáltás miatt kell majd nekik a magasabb árfolyam, a választások közeledtével, pedig fogy az idejük.
Ezt jeleztük itt többen is a 400 körül beszállt, az opus is felment 40-ről 800-ra 'hájpot' látóknak. De csak a mínusz, mint most is erre is. Nem hisznek az évek óta benne lévő, a történéseket naponta követő itt lévő pár fórumozónak. Persze ugyan itt lennénk a 'hájpolók' nélkül, tehát igazából teljesen mindegy, csak hát páran beragadtak sajnos.
Kb. minden nap végén van egy felhúzás, azt csinálják a nagyok, most egy kis türelem kell, az rsi már 92 volt hétfőn egy kis korrekciótól nem kellene ennyire megijedni.
Igen, bár én hosszú időre vettem, befektetésként, de lehet érdemes lett volna eladni 400 fölött, aztán lejebb visszavenni. De ezt nem lehet tudni előre...
Az bizony nem. Nem fogalmaztam meg a gondolatom érthetően. Nagy kitörés utáni lecsorgás. A nagyok már eladták, a kicsik reménykedve ülnek benne és veszítenek nap nap után.
Az olasz meló nincs lezárva, ezt is vegyük figyelembe, majd az lehet a jó hír, ha közlik, hogy lezárták és természetesen 0 kártérítési igénnyel. Gondolom, hogy ezek az un. EU ügyvédek sem apróért dolgoznak és ha mondanak egy számot az EUR lesz és nem HUF. :)
CIGPANNONIA kitartók