Jó reggelt mindenkinek, minden lehet de meglátjuk mit hoz ez a hét. Tuja valaki, hogy a két héttel ezelőtti bejelentés óta mennyi papír cserélt gazdát itt?
Igazságtalan vagy. Van olyan nap, amikor több ezer forintot is megkeresnek. :D Ezen kívül lehet, hogy az izgalomért kereskednek. Mint amikor egy öreg néni az alku kedvéért áll ki 10 kiló szőlőt eladni. :)
Természetesen még mindig tartom azt a véleményem, hogy legalább 500 körüli árat kapott Bayer a csomag ért, ne tévesszen meg senkit az hogy beleadta az ajánlatba... Kizártnak tartom hogy 327ért elherdálta volna. Ha ebből indulunk ki akkor nem olyan badarság amit írtam. Veszik ez a lényeg, a többi eszmefuttatás!
'Az is egyfajta kereskedés' :) Az bizony. 360-nál forintonként veszem lefele és a 350-nél vetteket eladom 355-ön, így 355-ön saját magamtól veszem meg. De mondom gálánsak, adnak a brókereknek is.
Az is egyfajta kereskedés. De nem az én világom. Nem tudok egész nap a gép előtt ülni. Viszont ők is generálnak némi forgalmat, tehát nem megy minden az Alkusz kezébe. :)
Egész héten az volt az érzésem, hogy próbálják visszaverni. Nekem az ilyesmi mindig gyanús. Szóval, amíg erővel ki nem csavarják a kezemből - l. pl. Takarékbank - tartom. :)
Én meg arra, hogy vannak olyan eladók, akik nem akarnak más kárára gazdagodni... :) Ha már 360, akkor adom 355-ért, hogy más is jól járjon. :) Gáláns urak vannak ám a CIG-ben.
Arra céloztam, hogy a 327-hez képest azért ez 10%, és most azért nemigen lehet eldönteni, hogy ha tényleg meglesz az 51%, nem verik-e vissza. Hogy a következő ajánlat hasonlóan "gáláns" legyen.
:) 'aki akar kiszállhat 360-on' az a pár ezres biztosan nem akart ott kiszállni, drága volt nekik és korrektek akartak maradni, hiszen olcsón vették gondolom és nem akartak más kárára gazdagodni.
CIGPANNONIA kitartók