Megengedve, de el nem fogadva, hogy a fórum hatással van a BÉT-re, ha a hétvégi bejegyzések alapján esik az árfolyam az azt jelenti, hogy az érveitek nem győzték meg a közönséget...!
Aki emiatt dobja,az meg is érdemli.Péntek délután majd veri a falba a fejét,amikor kiderülnek a közgyűlési napi rendi pontok,valamint a Cece vásárlás.Addig próbálnak még gyűjteni a lebeszélő,paráztatók.Én már bevásároltam,és nyugodt szívvel nézem a mozit.
A Corvinusnak csak a Budapest Bank apportált része a tulajdona, kb. az egyharmada a bankholdingnak. Azt nem tudom, hogy azt a részt hogyan tudják magánkézbe kijátszani, illetve hogy egyáltalán akarják-e.
Tudod mi a baj Pamut? Aznhogy igazad van.Sok minden alulértékelt. Rába, cig,Panni, Alteo ... De sok penzt elvittek a betrol kulfoldre, sokan csalodtak, sokan vettek kriptot, az a reteg meg az orszagban akik megtakaritottak azok evrol evre fogynak ... nem egy jo tendencia
miként tud a Bankholding magánkézbe kerülni? - ha a Corvinus Nemzetközi Befeketetési Zrt. eladja a 100%-os (?) tulajdonrészét a Bankholdingban, de a részvények értékesítése a Bankholdingban az alapító okirat szerint korlátozottan megoldható (vagy mi?). - ha a Corvinus Nemzetközi Befektetési Zrt. vált tulajdonost, de ez sem egyszerű (mindenre van megoldás) - vagy?
Szvsz egyértelműen a gigabank lehet a kulcs, az sokszorozhatná a CIG eredményét. Ha az új Bankholding 100%-ig magántulajdonba kerül a választások előtt, akkor a bank szempontjából nem lesz hatása a választásoknak (az állami megrendelések szempontjából igen). Ha a választásokat elveszítené a Fidesz és maradna állami részesedés a bankholdingban, akkor vsz viszonylag nagy esély van arra, hogy Feriék berakják a vascsövet a küllők közé.
Az a véleményem, hogy valószínű, hogy a Gigabank biztosítója lesz, illetve hogy a mostani árbevételének és a nyereségének a sokszorosát fogja adni a CIG, ha sínen lesz a bankholding; és nem is fogják eltüntetni a nyereséget, szvsz fognak osztalékot fizetni. Viszont mivel ekkora fejőstehén-potenciálja van, ezért szerintem a nagytulajok pakkján túl még 10-15%-nyi részvényt fognak megvenni, a közkézből, amihez viszont viszonylag sok idő kell, mivel normál esetben elég kis forgalom szokott lenni. Szvsz ha már felállt a Bankholding, akkor már nem fogják tudni leszorítani az árfolyamot.
CIGPANNONIA kitartók