Ta alapon 270 lehet, ha a benfentesek elengedik. Van itt minden ami szem szájnak ingere. Pl egy olyan átölelő gyertya forgalommal a fülescsésze közepén. Izgatottan várom a decemberi kifutást.
Törölt felhasználó2016. 03. 26. 22:13
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2016. 03. 26. 21:56
Előzmény:
törölt hozzászólás
Üdv! Engem érdekel 100 kontaktus 60 forinton call opció decemberi kifutásra!! Írj és megdumáljzk. Cd.
az utóbbi fél évben látott forgalmi adatok ,a duplaalj is azt valószínűsiti hogy középtávon emelkedni fog a papír.akár felvásárlási sztori is lehet a további nyereséges működés esetén
Nem hinném!Szerintem szerdán visszaáll a 150-160 közötti árfolyam és pár hónapig ott lesz dagonyázás alacsony forgalom mellet.Talán a Q1 adhat majd lökést neki.
Idén sem fizet osztalékot a CIG Pannónia
2016.03.26 12:05
A CIG Pannónia igazgatósága előterjesztette, hogy a társaság a 2015. üzleti év után ne fizessen osztalékot. Amennyiben a közgyűlés támogatja a javaslatot, az életbiztosító történetének első osztalékfizetésére továbbra sem kerül sor.
Közzétette április 18-ai éves rendes közgyűlésének határozati javaslatait a CIG Pannónia, és ebből az derült ki, hogy a biztosító mérleg szerinti eredmény eredménytartalékba történő helyezésével kívánja tőkehelyzetét megerősíteni, így a 2015-ös nyereséges év után sem fizet osztalékot.
Április 18-án 10 órai kezdettel tartja éves rendes közgyűlését a CIG Pannónia Életbiztosító a társaság Flórián téri székhelyén az alábbi napirendi pontokkal:
döntés a konszolidált éves beszámolókról és az adózott eredmény felhasználására vonatkozó javaslatról,
az audit bizottsági jelentés megtárgyalása,
a felügyelőbizottsági jelentés megtárgyalása,
a könyvvizsgálói jelentés megtárgyalása,
döntés a felelős társaságirányítási jelentés elfogadásáról,
döntés a vezető tisztségviselők részére adható felmentvényről,
döntés a társaság könyvvizsgálójának megválasztásáról és díjazásának, valamint a könyvvizsgálóval megkötendő szerződés lényeges elemeinek megállapításáról,
döntés a javadalmazási irányelvek elfogadásáról,
döntés az alapszabály módosításáról,
döntés a felügyelőbizottság ügyrendjének jóváhagyásáról.
Ha a közgyűlés nem határozatképes, a megismételt közgyűlést 2016. április 29-én (pénteken) 10 órai kezdettel tartják ugyanott.
CIG Pannónia