és csak jó tanácsként mondom hogy a diagrammok elemezgetése félrevezető lehet.Tőzsdézni tutira senki sem képes,lehetsz részben sikeres és na gyon szerencsés is de a legjobb ha jó időben jó helyen vagy, hasonlattal mondva
Senki nem dicsekszik itt semmivel és nekem közel nincs 20 éves tőzsdei múltam. Egy biztos, a Cig semmiképpen nem lehetett a legjobb befektetéseid egyike, mert nagyon masszív tőkevesztésed lenne.
ez nem az a topik ahol dicsekedni kellene egy esetleges jó befektetéssel,én alltalában gondolom azt amit erről írtam,és húsz évnyi tőzsdei múlttal nem értetted volna félre amit írtam
Milyen befektetéseid voltak 1995 óta, ha egy 2010. év végén tőzsdére vitt cég papírja, - ami kibocsátás után 2 év alatt 200 alá esett -, teljesített a legjobban és ami jelenleg is túlárazott ?
úgyvan-és ha nagyot esik esetleg jól bevásárolok nyilván hosszabb távra.1995 óta leginkább ezen befektetéseim teljesítettek a legjobban.most jó papír most jó áron,elv alapján
mélypont KÖZELI.UGYANIS ÚJ MÉLYPONT a következő medvepiac-ban, ami nem most van nulla kamatnál,lehetséges.valszeg
Törölt felhasználó2016. 03. 28. 16:12
Előzmény:
törölt hozzászólás
Holnap nem lesz semmi érdekes. Nagy marhák meg a full kezdők hiszik csak, hogy egy fordulat jellegű grafikont majd egy osztalék várakozással lehet rajzolni. A piac egyértelműen keresleti féléve. Heti záró kb 168 Forint, szerdán sáv 162-180 .
CIG Pannónia