Sokakkal ellentétben én,egy részemről pozitív jövő képpel látott papirt is próbálok reáilisan nézni.
Az,hogy lebeszélem,óriási badarság mivel nem az én vagy más beírásaitól fog esni vagy emelkedni......
Az első év nagyon veszteséges lesz, ez borítákolható, eleve ki kell rúhni egy csomó embert, át kell állítani az informatikai hálózatokat, stb stb. Ezt bőven fedezi a 2,4 mrd badwill, de csak úgy ha 2018-tól sikerül nullásra kihozni az új szerzeményeket.
Egyébként meg új akvi célpont nem nagyon látszik, a CIG nagyon kicsi szereplő, nála kisebbet kit vehetne meg? Inkább esélyes hogy őt szippantja fel egy nagyobb játékos, legesélyesebb erre a VIG
Szerintem van esély osztalékra, még ha csak jelképesre is, 5-10 Ft. De inkább 2018-ban, akkor 10-15-öt elképzelhetőnek tartok. A pénzre nagy szükség nem lesz, a tulajdonosok érdekeltek a kifizetésben, úgyhogy nincs akadálya az osztaléknak
Mi ez? Tóth péter phylaxia :-)
Nem ,Kádár Gabriella nem az a tipusu vezető,aki interjú által akarná bármerre is mozgatni az arfolyamot.
Lesz vele riport biztos,jövöről,tervekről,de ennyi......
Elvileg a Kádár Gabitól jön valami komment, ami meg adja majd az irányt.
Ahogy ismerem a céget legkésőbb csütörtökön fognak mondani valamit a jövőről.
Ezt várjátok meg!
Addig tartás.
Nekem a tippem te vagy,aki kikapta a 214 ft on lévő 21.000 db ot.
Ha ez így van akkor ma sajnos tènyleg tömés volt,mert 214 ft ma az nem kapott,aki nem akart.
Persze ,azért tippelek rád,mert kértél egy könyvet rá pár percre 214 ft on a teljes eladó ki lett véve,csak sajnos nem ment tovább.következő napok eldöntik a papir irányá,lehet benne korrekció,simán belefér a chartba.nálam 205 ft ha elesik dobás van....
Itt max egy felvásárlási ajánlat segíthet. Az etikus biztosítási modell betesz a cégnek. A költségeket sem lehet már tovább csökkenteni.
Árbevétel folyamatosan csökken. Ez fundás szempontból nem túl jó hír. Ha nincs növekedés, akkor jövő sincs sztem. Az osztalék tudná 250-300 közé föltolni.
Csak a fundás elemzéssel lehet pénzt keresni. Legalábbis nekem már 20 éve megy. Viszont olyan chartlovagot, aki tőzsdéből gazdagodott meg még nem láttam.
olcsó cégeket kell venni, ennyi az egész. olyat ami a józan becsléssel számított jövőkép alapján jelentősen kevesebbet ér, mint fog majd érni pár év múlva.
Ebből a szempontból a CIG nem kiemelkedő. Annyit valószínűleg ér mint ahol most van, ha jól alakulnak a dolgok akkor mondjuk 50%-kal többet. Lehet tartani, de nem egy strong buy.
CIG Pannónia