Miből?
A költségcsökkentés se mehet a végtelenségig barátom.
Ha az eredményt kifizeti osztalékban akkor oké, de addig mi fog történni?
Mi van ha nincs osztalék?
Rövidtávon nincs tovább UP!!!
Szerintem osztalék lesz, kb 5-7 ft.
Akár lefelé is,de lehet felfelé .
Igazaból ami eleg nagy kérdőjel volt mindenki számara az az akvizicíó volt.
Ezt mara már tudjuk,hogy egy jó üzlet volt a cig nek.
Viszont,addig amig nalunk kérdeses volt az akvi menete addig a papir ezt le is dolgozta emelkedésben,170 ft ról 222 ft ig,ami nem rossz.
Viszont a hír óta vélemenyem szerint túlsulyban az eladók.
Háát,214 ft tömés,meg is indult lefelé.
Mult hét pénteken csak zaróban volt több,mint 75 ezer db eladas 205,206 ft ra. Abban viszont igazad van ezt meg is vettek,igaz ez a folyamat mindig igy van a tőzsden,amit eladnak azt meg is veszik.
Viszont jelen pillanatban én is úgy érzem,korrekció gyanús a papir....
Ettől függetlenül hosszútávú long varakozasom nem valtozott.....
Ėrtelek ėn tėged.vennėl minėl olcsobban mint ėn csak trendfordulô az tuti hogy nincs mėg javåban elôtthûnk a csûcsok apiac tûladottå vålt mi pedig csak ûlûnk ės nėzzûk a nagy mozgåsokat.talån hėtfôn kapunk tėteleket
Félreértesz én nem abrandultam ki,de ha a piac azt diktalja adni kell,akkor bizony el kell adni,hiaba mutatott vagy mutat még mindig a papir iránya északnak vagy a chart 270 fölé. Aztan majd ha a piac megnyukszik vagy legalább tudjuk az okát,mitől esik,akkor lehet visszavenni.
Szimplan lehet csak egy korrekcióban vagyunk különösebb probléma nélkül,mert ha őszinték akarunk lenni már belefért nagyon.
Ha ti is kiåbråndultok az rv bôl akkor lassan venni kell mårpedig te voltål az egyik nagy kitartô.oszt 214 en meg el lehetmajd adni.ami azt illeti trendfordulonak a piacokon mėg semmi jele
CIG Pannónia