Ôrlôdės.? Håt ez jô.valakik nagyon akarnak venni de csak ezen az åron.prôbåltåk lenyomni majd eladôi oldalt megpakolni de adni nem adjåk.pedig vårom 200 alå
Zoltán kérdésére csártot elemeztem és egy duplaajból (201) ből akár 250 ig mehet 2-3 hét múlva. Ez egy új box lesz.
Nyereség boom van a cégnél meg kuss a topikban.
Emlékszem rád :)
Egy kérdésem lenne, miért vársz el egy kiütött árfolyamú papírtól olyan erényeket amit szerintem, ha prezentálni tudna akkoe nem lenne kiűtött árú papír.
Könyörgöm ez nem a New York Matual vagy a West Falgo topik!
Üdv Zomi bácsi.
Senki nem jegyezte, 10% ment el többi saját jegyzés volt.
2011 ben nem szaladgáltak az emberek a tőzsdére. Semmi nem szól az emelkedés ellen, semmi.
Mutass egy részvényt amire, ha húznak 4% ot piros buxnál és a kutya se ír a topikjába. Tegnap is 10 percig kerestem a topikot.
Ez nem igaz. 2,4 milliárd forintot kaptak az mkb átvételéért. Ebből valamennyi, mondjuk 1 milliárd elmegy a végkielégítésekre, átszervezésre. Ha azután nullásan tudják működtetni azt az állományt, akkor kerestek az ügyön 1,4 milliárdot.
20 éve vagyok a szakmában.
Hidd el nekem csak PR fogás az MKB.
Senki nem vesz bankban, postán normális
Biztosítást.
Amit ezeken a helyeken eladnak azok nem fognak növekedést generálni.
Ezek tények! Nem téged bántalak, hidd el!
Azert nalad csak a fröcsögés sok....
Piaci részesedese az mkb nak kicsi...
Igen,de mihez képest kicsi? Magyar piachoz képest igen,de a cig méreteihez,növekedesi lehetősegeihez pont megfelelő! Es azert azt nem kell elfelejteni"barátom",hogy a cig nek a termékei mar tavaly megfeleltek a mnb 2017 es követelmenyeinek es ezek a termékek lesznek oda tálalva az mkb bank ügyfelei elé is. Mivel minden banknak van sajat biztosítója,mkb nak pedig ezt a cig fogja megoldani......
Ha az idén nem fizetnek osztalékot, mennek vissza150/170-re. Ezt ők is tudják. Az MKB dealnek nincs profitja. Negvettek egy fantomot.
Nulla piaci része van az MKB nek. Csak PR értéke volt a vetelnek...
Ez igaz, viszont a régebben megszerzett állományon még eléggé sokáig keresik a díjakat, úgyhogy az 1-1,5 milliárdos nyereség elég sokáig fenntartható, még gyenge szerzés mellett is.
Szerintem az MKB deal miatt idén még nem lesz osztalék, de 2018-ban már fizethet. Attól függően hogy hogyan sikerül integrálni az mkb-t, 10-15 Ft-ra látok lehetőséget.
A részvényeseknek sokkal egyszerűbb és jobb lenne persze ha szépen megvenné az egészet valaki 300-on
CIG Pannónia