Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Biztos lesz itt kijózanodás de ha a Dax elindul egy felfele korrekcióra, akkor nem fogjak adni a Buxot, és valszeg az otpt is felrántják majd 10e felé. Ha a dax meggy feljebb a KT is csökkenni fog, na akkor hisz majd már mindenki a longba, és ott kell shortra váltani
túlzott ez a nagy örömködés itthon, kiváncsi vagyok mikor kezdődik a józanodás, daxlo meg csak bandukol oldalra , ott még a minilongomat se tudtam bezárni ...
Azért is mondom, hogy széles sávban... tele van 3-as hullámokkal... 5ösnek csak megerőszakolás után tudom számozni... mivel nincs egyértelmű helyzet, ezért nem is keresek benne kereskedési lehetőséget... minap a BUX shortjaim is lezártam... egyrészről kitört, de ha ez is 3-as lesz, akkor meg lesz egy fals kitörés... jönnek a jelentések... a nagyok meg majd úgy játszanak, ahogy nekik jól esik... passzolom... ;-)
Megmondom őszintén OTP kemény dió... valami nyúlt hullám végén lehet, de 1000 HUF-os zónában nagy TF-en... nekem a magyar piac lassú, nem foglalkozok vele igazán így nyáron... BUX ugyan ez... mindkettőnél méretes korrekciót várok, de utána új csúcsot majd pár hónapos időtávban...
Ha OTP elmegy 10.500-ig, MOL-t felrángatják 25.000-ig, Ricsit visszaviszik 7.000-re, akkor lehet a BUX még 40.000 is. Egy évvel ezelőtthöz, amikor is mindenkori csúcs közelében voltunk, ez közel további 50% emelkedés. Hát, utólag mennyire okos tud lenni az ember...
OTP -t most már sanszos hogy elrángatják 10.000 ig ...
mikor is lesz a gyorsjelentés ?
még az is lehet hogy 10.500 ig... de egy borúsabb napon itt elkezdenek a nagyok is realizálni szerintem..
és senki sem akar majd beragadni...
örökké azért nem emelekdhet a BUX -se....
de tény hogy nagyot ment megint..ebben az 1 hónapban....
az OTP mindenkori csúcsán azért csak elkezdenek a nagybefektetők is realizálni...ha kinnt is kezd beborulni...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!