Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
De már em tudok többet...mert fullon vagyok :D
vagyis igen...most adtam el az OTP -t 9440 -en :-))
de még tartogatom a száraz puskaport....hátha megviccelnek a fiuk...
SP még mindig +4 ponton áll...
és ATH -ról 3 pontot bírt nagy nehezen esni...
elképesztő.... minden kis vacack esésnek aláállnak...
szóval még meg kell várni míg kint is beindul az esés rendesen....ha egyáltalán beindul..
Mindenesetre bux short, most inkább nem, ahogy elnézzem a Ricsit szépen óvatosan húzzák felfele, gyj. lehet beadják, de addig akár egy szép emelkedést is csinálhatnak. 7400-on volt a csúcson, azóta kb. 10% ot esett, semelyik blue chip nem esett ekkorát a csúcsáról
Az a baj, van egy két dolog ami kavar, egyik a német autógyártok kartellje. Ez nyomás alatt tartja DAX-ot. De egy kicsi jókedv, és szerintem tudd ezért nagyot ugrani. A NASDAQ, meg a folyamatos jó jelentések. Pl. facebook. Én még mindig tartom a gondolatom, nem sokára jön egy nagyobb esés ahogy kezd vége lenni a főbb gyj -eknek. És az ez a hét, max a jövő hét nagyon eleje. De eltudom képzelni, hogy ma a amcsi GDP-re nagyon beadják, és szerintem ha megindul, akkor minden elsöprő lesz, akár napon belül 2-3% is.
USA -n múlik sok minden....tegnapi itán ma megint pluszal kezdtek az amcsik..Nasdaq is gusztustalan amit már müvel.....ha visszaesik, akkor lehet még esés...
Ja ja, olyan ez az egész mintha egy szántóföld tele lenne taposóaknával. Szerencsén múlik minden. Tegnap longoltam BUX hatit 500-on. És marha fejemmel, megtartottam (soha nem csinálok ilyet), na mondom ez bukó, reggel 8 ra felhúzzák az nyugati indexeket, na mondom itt a végén nem is bukok, de 9 re már közel mínusz félbe a DAX. Naná hogy reggel persze egyből elakartam adni, akár 430-450 ért is eladtam volna, erre valaki 550-re berakott vételre, és ott ment el, vagyis még egy kicsi nyereséggel is. Hát ez mi ha nem szerencse??? Teljesen ellentétesen kereskedtem a saját elveimmel, ráadásul ellentétesen is ment az árfolyam , és mégis nyereség lett a vége. Ebben, semmi tudás tapasztalat vagy számítás nem volt, csak és kizárólag szerencse.
Igen...megviccelnek minket ma is...
USA egyelőre emelkedésben..
DAX meg esésben...
na most aztán ember legyen a talpán aki el tud igazdni...
DAX az alacsoy nyitás után felhúzva...de most meg eseget... még tartom a shortot...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!