Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Aki folyamatosan lefele várja annak én nem hiszek.Neked se, ebből kifolyólag. Hét negyedév (21 hónap!!) BUX rally után persze lehet esés, mint írtam 2025 sokkal nehezebb évnek látszik most , mert sok a rémhír. Mondjuk eddig se volt más.)))
Haviba már gyengül a bux, 3 havi 7. zöldön áll.. --- Én a számoknak hiszek, az otp-nél jönni fog hetibe az 5 mínusz.....2023 márciusban volt utoljára...
-Jó napot! Private Banking friss:-BUX napi: A tetőzés jeleit látni amire utal az elmúlt
két-három hétben kialakult jelentős forgalom.
Mivel emelkedő trend volt és a nagy forgalom
általában megöli az egyirányú mozgást, ezért
jelentősen nőtt az esélye egy korrekciós fázis
kialakulásának.
A momentum és a trend jelző indikátor is long zárási
jeleket adott.
Az emelkedő swing aljpontok sorozata még nem
változott, egy alacsonyabb tetőpont az elkövetkező
hetekben adhatna egy fordulós jelzést.
Erősebb korrekció pedig akkor jöhet, amikor törik az
ideális emelkedő trendvonal.
Ellenállások: 81 250; 84 375.
Támaszok: 75 000; 71 875; 68 750; 65 625
Senki se vár semmit, megyünk a történések után és nem pedig ellene, nem pánikolva, nyugodtan. 2025 nekem sokkal izgalmasabbnak igérkezik , mint az elmúlt 2 év giga rallyja - mert az volt - vétek volt kihagyni. Van mér egy tucat kereskedési nap idén - nekem pihenő ez már.
Igen, én vártam, és várok, de azt is feleslegesen. Mindenki várja az 500as dollárt és eurot. Fontban már teljesült, lehet örülni. Már csak 100HUF kell az 500as dollárig. Akkor még jobb lesz mindenkinek minden. Talán 200.000es BUXotok is meglesz
HUF erősödést nem igen várok, azt Te vártál mindig. Ennek oka van.. És Sajnos Matolcsy szuper zseni nem fog kamatot emelni, de trükközhet erősítve a forintot (talán)...
S&P ATH, DAX ATH, BUX ATH, OTP is ATH, Ingatlanpiac is ATH, mindenki számlája ATH, paradicsom, alma, kocsik eladási árai ATH és már csak HUFnak kell ATHnak lennie mindennel szemben gyengülésben. Minden a legjobb, mindent maximumon vehet mindenki Örüljünk együtt! :))))
Na itt vannak a bajok! Ugyanis a céges fundementumokkal semmi gond! SŐT! Rekord profitok vannak ! Presze hírolvasás sose támogatja a longokat, mivel búlvár a jóra nem izgul. Szokásos!
Nem mindenki érti. Aki hatizott konkrétan, az érti. Aki nem, csak régen esetleg, az nem. Nem fogják fel hati kereskedést szerintem. Csak látnak egy indexet, meg részvényt, hogy megy fel. Értekeket mindig lehet írni, mi hogy teljesített. Lekerskedni nehezebb. Ennek ellenére aki hatit év végén megvette, és a 6000pont elpárolgását végig várta, és pont tetőn eladott, annak gratulálok
utólag mindenki okos a tényekből én is tudok levonni ilyen következtetéseket, de az akkori ország /nem céges fundamentumok nem ezt a várakozásnak adtak nagyobb valószínűséget
Bux hati sosem könnyű, de idén pláne nehéz volt. Kinyitott év elején kb +3000pontban, aztán 6000ig tágult, és ott sem adták. Az egész Bux emelkedésre csökkent a kamat. 2hete -100pont volt, reggel +1000, most +400 Közben nemsoká kifut
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!