Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
-Jó napot! Private Banking friss :-BUX napi: A 75 000 fölé zárás trendszerű
emelkedésnek nyitott teret felfele.
Az emelkedő swing mélypontok sorozata még nem
változott, így amíg nem törik meg ez a sorozat, addig
nem tud jelentős korrekció jönni, csak kisebb
oldalazások.
A 78 125 felett akár a 81 250 környéke is elérhető lehet.
Újabb korrekció pedig akkor jöhet, amikor törik az
ideális emelkedő trendvonal, vagy egy erőteljes
fordulós gyertyát látunk.
Ellenállások: 81 250; 84 375.
Támaszok: 68 750; 65 625; 62 500; 59 375
Szia...nekem 150/konti és 10x pozíciót nyitsz vele...tehát most pl. 1 k short 79000-en egy 790 000 pozit nyit. Én csak hatizom már évek óta .... persze 10-15 évvel ezelőtt nem volt gond 100 kontit sem adni-venni...most nagyon halott az egész....de én ezt tudom nyugalommal kezelni és szépen lekereskedni....csak nagyon résen kell lenni...
Jövőre lehet én is újra elkezdek hatizni...csak az íze kedvéért :) Mennyi most a letéti követelmény? Ersténél 200,-/konti ha jól tudom és régen 4-5x tőkeáttétet lehetett max elérni. akkor gondolom most kb. 1 BUX kosár 10x80e- ebből 2*100e alap+változó letétre tippelnék
-Erste:-Főként az OTP húzta új magasságokba a BUX indexet és ezzel mára teljesült is az őszi formációból származó technikai célár, amit a grafikonon a zöld nyíl jelöl. Következő ellenállást a lélektani 80.000 pontos szint jelenthet az index számára, míg támasz 77.900 pontnál látható.Támasz és ellenállás szintek
Egyre inkább rajtunk múlik a BÉT-en forgó részvények sorsa. Míg 2010-ben a teljes részvénymennyiség 5 százalékát birtokolták a háztartások, s kb. 2 százalékát a befektetési alapok, addig a külföldiek kezében volt a részvények 77 százaléka. Ez nagyot változott az elmúlt években. A 2020-as évek elejére a külföldiek kezén lévő állomány 60 százalék környékére csökkent, miközben a lakosság megduplázta részesedését a piacon. S ez igaz volt a befektetési alapokra is. Viszont ami az elmúlt egy évben történt, azt hüledezve nézzük, s reméljük, hogy nem valami statisztikai módszertan változás, vagy éppen hiba eredménye. A külföldiek állománya idén júniusra történelmi minimumra, 43 százalékra csökkent, miközben a háztartások állománya történelmi maximumra, 14 százalékra emelkedett. A befektetési alapok is történelmi csúcs közelében, 15 százalékon állnak. Ráadásul a nagy átfordulás tavaly november-decemberben kezdődött, habár a külföldiek már októberben is erős eladók voltak, amit még egy eladási hullámmal megfejeltek januárban. A háztartások márciusban vásároltak igazán, míg az alapok inkább december, január és április folyamán voltak aktív vásárlók a piacon
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!