Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Van azért pénz hatiban még. Ki lehet használni a kamatmozgást, spreadet aki ott tud ülni gépnél. Nekem minden hetem pluszos benne év harmadik hónapjától. Első két hónapban volt utoljára mínuszos hetem benne.
Az érdekes, hogy 80k-nál sírnak a cégek... A magyar lakosság nettó eladó és az egyik gond az lehet, hogy nem szállnak vissza.... -A Bux határidő forgalma is nulla random óta, az erste önkötést csinál azon nincs pénz.. -Meg az se jó, hogy sokan átpakoltak az IB-hez..
a bux az ilyen tényeket is le@-ja, Magyarország jelentős uniós forrásokat veszít el idén, ami közvetlenül és közvetve is súlyosan terheli a költségvetést, miközben szűkíti a kormány mozgásterét. Az uniós támogatások elbukása, a melléjük kiszámlázott EU-s bírságok a költségvetési hiány növekedéséhez vezethetnek, mivel a programok előfinanszírozása az ESA-szabályok miatt csak akkor semleges, ha az EU visszatéríti az összegeket. A kormány által tervezett GDP-növekedési és hiánycsökkentési célokat tovább rontja az exportpiacok lassulása, a belső fogyasztás mérséklődése és a gyengülő forint hatása. sajátszámlás robotkereskedéssel hülyítik a brókercégek a buxot ezért csökken a profit
igen jól mondod másfél év alatt duplázott a Bux index és a legnagyobb esés az max 6% volt augusztusban még 10% sem tud esni nyilván nem egy nap alatt gondoltam..... Hihetetlen ...Usa is nagyon túl van véve még jobban mint a Bét
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!