Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Hát, értékpapírokra is kiterjeszti a tranzakciós illetéket. Számolgattam.. Veszek egy kontit, nézzünk kerek árat, mondjuk 40.000x10=400.000 ft. Ennek a 0,3%-a nálam 1.200 ft. Ha aznap, vagy bármikor visszaváltom ugyanannyiért újra 1.200. Összesen 2400 ft csak az illeték. .Egy kontraktus adás-vétele. 4 db konti adásvétele 9.600 ft, 10.000 a felső határ. Napizáson túl - mert azt kinyírja - az egész magyar tőzsdének ad egy pofont. Talán rosszul értelmezem, nyugodtan javítsatok ki, ha rosszul látom vagy hiba van a számításban.
Nem volt pozim tegnapról mára sajnos. Nagyon nehéz lekereskedni. Nagy butaságokat is csinálok. Erre a napra vártam hetek óta és most nem volt semmim. Volt ma 4000 felett is a kamat
Én nem tudom hogy nyert-e a kolléga vagy sem, de akkorákat mozog hogy könnyen kiráznak, kevés kollégának van idege ahhoz hogy a tradje 3-4000 pont mínuszba legyen, mert az még 3 kontraktusnál is 90-120 ezer mínusz jelent. És 3 kontraktust azok csinálnak akik csak 2-300 ezer ft-al trédelnek, ha meg már millió körül akkor 5-10 db-al trédel az meg már 2-400 ezer ft. azt meg már megérzi mindenki.
Szintén zenész. :( Igaz én a kezdő ligában játszom. A kamattal való küzdelem meg elképesztő hol 800 hol 2000. Egy biztos belőlem jól megél a brókercég. RC. (Mai napig azt nézem és ámulom, hogy a Richtert pár nap alatt 16%-kal rántották minden korrekció nélkül.)
Csatlakozom, én nem tudom ezt lekereskedni napon belül. Már fél-1 órás chartok alapján csinálom, úgy talán még megy a kamatváltozás ott talán már nem szívat annyira.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de most ezt a csapkodást lekereskedni napon belül, szinte lehetetlenség. Nincs semmi fogódzkodó. Se funda se tech. Illetve nem jól mondom, egyszerűen kaszinó. dobj fel egy 100-ast és ha fej akkor esik, ha írás akkor emelkedek játszd meg, és ez megegyezik a tudományosan szépen ügyesen összeszedett tudással. Talán annyi különbség van hogy a feldobott pénznél ha rossz irányba megy akkor szidhatod az égieket.
Az osztalék miatt volt várható csökkenés, ami az oszti mértékével egyenértékű, 430ft. Ez valóban kb 4%, de ez nem jelenik meg az indexben. A tegnapi zárónál 430 ft-tal kellene lejjebb lenni, hogy az otp miatt csökkenjen az index, ha ennél kisebb, akkor az indexre az bizony növelő hatással van.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!