Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Most mar Blue chipek forognak kockan, nem kis trutyi Nutex es tarsai, amiben hisznek a kisbufik, es mergelidnek ha nem megy. Meg Csanyi is bajban van. MNBhez, Varga Misihez, kormanyhoz fohaszkodott a kozgyulesen, hogy ugye nem szorongatjak majd tovabb oket. Hat ez van. Varhato volt, az uber longban. Elado meg most is alig van
Hogy nagy a baj, mar tavaly jeleztem itt. Kaptam is erte itt. Ilyen a tozsde mukodese. Most jon majd a keson ebredok fazisa, hogy tenyleg nagy a baj. Amikor az utolso longos is kitaraz, akkor fordulhatunk majd. Allando korforgas
Saját vélemény: Én nagyon pesszimistán látom a jövőképet rövidtávon. Szerintem nagyon hamar jön egy fekete nap világ és ország szinten. Ellenben van egy olyan fura érzésem, hogy a BUX csak azért tartja magát itt, mert nehéz elképzelni, hogy innen tudna még esni. Olyan érzés mintha az OTP, MOL már így is az alján lenne, innen csak felfelé van út. Hati könyvre ránézve is csak felfelé van irány. Saját véleményem szerint lefelé nagyon lefelé tartunk, mégis van egy ellentmondás bennem. Meglátjuk, szerintem nagy a baj, nagyon nagy...
Igen. Sajna en is rohangalok ma, meg innen ket hetig nem leszek. Csak nezem miket hagyok igy ki.. Bar ismerosom ma jo nagyokat bukott. Nekem reggeli longok bejottek
Zloty/Dollar YTD: -9%; HUF/Dollar YTD: -10%; CZK/Dollar YTD: -9%. De van egy csoda valuta. Ez egy atomerős gazdasággal rendelkező ország. Most 3 szorozza meg épp a nyersanyag eladásait. És minden is nagyon pozitív ott. És a valutájuk is szárnyal:
Ez mindig így van. Változik a hangulat akkor a rövidre játszók egyből zárnak, egy részük, akik vártak az irányváltásra gyorsan felveszik az irányt, a bátortanalabbak később nyitnak pozit. A beragadtak tartják egy ideig, de amikor túl megy a várt szinten a piac, akkor pánikzárás. És gyakran akkor fordul újra a piac. És ez így megy mióta van börze. Tegnap már egyre többen beszéltek 10k alatti OTP ről. Egyenlőre rájuk cáfol. Ma is tickre 10k-ra ment le és onnan fordult. Erősiti a kisbüfikben, hogy 10 k-n mindíg jó vétel. Amikor sokan így fogják gondolni, akkora a 10 000 már semmilyen támaszként nem fog funkcionálni és sokan ki lesznek tömve.
Mire ez a nagy happy ? Tegnap utolsó fél órában egymást tapoták le az eladók, ma meg már karácsony van ? Lehet hogy nem ma, de a héten beöntés lesz, szvsz ....
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!