Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Van mikor lehet nyerni, ha van mozgás, pl. én ma buktam. Nekem ez lassú tötymörgés, ráadásul céltalanul, mint egy bolyó hollandi az nem jön be. Azt nem mondom, hogy nem próbálkoztam, próbálkoztam én csak mindig a rossz irányba. Talán ha 1x találtam el az irányt, a többiben végülis jól kiszálltam, vagyis lehető legkisebb bukóval. volt mikor pont ott ahol beszálltam. Na ha még büntető illeték is lesz, akkor ez a ma napom még szebb bukó lett volna. Mindegy szuma szumára, ha nagy a mozgás és mellette van likviditás is, lehet kereskedni, de ha meg szinte nincs kivel, csak az árjegyzővel, akkor az túl nagy a spread.
Igen, szerintem is az osztalékot, nyereséget kellene jobban adóztatni, de természetesen sávosan: 0-10 millió 15 % (kisbüfik) 10-50 millió 20% (nagy menők) 50-100 millió 25% (NER bérencek) 100-500 millió 30% (NER katonák) 500-1 milliárd 35% (NER vezetők) 1 milliárd felett (NER vezetők rokonai)
Az a baj eddig lehetett napizni, de ma sem történik szinte semmi, nagyon kicsi a mozgás, mi lesz ha tran illeték is lesz??? Semmi mozgás, elviszi a nyerőt az illeték. Egy nagyon unalmas balkáni vagy még rosszabb tőzsde lesz, én már kezdem kivonni a pénzt, minek ide? Átmegy állampapírba. Ekkora baromságot, mint hogy illeték. Inkább a nyereségre raknának plusz adót.
Nettó 318000ft mozgatással v/e nyertem 19000ft-ot. Most ennek örülnöm kéne? Máskor ugyan ilyen arányokkal meg veszteni szoktam. Hát ennél még a lottó is jobb.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!