Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Akkor ez azt jelenti, hogy a valódi tőkeáttét már csak 1:4-nél is kisebb? Mert ha 440 000 ezer körül lenne a fedezet, akkor tűnne el teljesen az áttétel.
Koszonom, elkezdtem mar hallgatni. Ez a Banhalmi Gabor Quaestoros volt. Voltam Quaestor eloadason, amikor rosszul lett eloadas kozben. Utana becsodolt Quaestor. Majd elmentem K&H Premium banki befektetoi estre, meglepodve lattam ott ul strategiai vezetokent... Erdekes dolgok
Reggel nézem az Erste kereskedési felületét és meglepődve tapasztaltam, hogy megint mintha kevesebb lenne a szabad pénzem. Az éjjel megint emelték BUX határidő 1 kontaktus fedezettségi limitet egész pontosan 122600 Ft.ra. Ezek nóóórmálisak ? Undorító banda.
Sokan váltottak és még váltani is fognak eurót dollárt, akinek volt esze az már rég a fidesz ellen fogadott, a hazugságcunami most fog visszaütni, kicsit gyorsabban mint vártam. Én dollárban és hitelben vagyok most, felőlem jöhet a fostenger.
hogy hol olvastam? Mindegyikben. A hülye választók nem a következő 4 évre, hanem a következő 4 hónapra készüljenek. ha nem költöd el a fizetésedet azonnal másik héten már az utcán sepregetni fogják az 1000 forintosokat. Armageddon!!! (valahogy le kell reagálni a buktát)
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!