Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem gáz. Velem is előfordult, hogy rosszul ítéltem meg embereket, es olyanokba is csalódnom kellett akiket nagyra tartottam. Rengetegen csalódtak a vezetőségbe... Csak nevetseges, hogy akik a legkorrektebbnek tűnnek azok valójában a legsimlisebbek, mint utólag kiderült.
Ilyen ceget meg nem pipaltam, hogy konyvvizsgalok nem vallaljak fel az alairast es egy even tul is felfuggesztve maradhat, es addig sem tudnak valami hiheto konyvelesi cuccot osszerantani. Senki nem vallalja a kinyveleset. Ilyen meg a csodbe ment cegeknel sem volt. BET legalja
A passziv agresszior kire erted, magadra, v a managementre? En barmelyikotokre gondolok, nyiltan agressziv leszek es/ de, h kozben mi jar a fejemben, azt mar inkabb nem irom le.
Kedves Hathor! A passzív agressziót magasfokon művelőknél idővel kialakulnak szervi elváltozások, de a lélek teljes megmérgezése kapcsán silányabb életet is élnek , érdemes hosszú távra tervezni nemcsak ki be ugrálni, amilyen a tőzsdén olyan az életben………
Annyira megmaradt SPQR szavai 😀 A fundamentális elemzésnél is fontosabb egy cég management-ének a vizsgálata. Ha ott minden rendben van akkor jöhet a Ta meg a funda elemzés, és ő csak olyan cégbe fektet ahol korrekt a vezetőség, ezért van nagy kitettsége az Ott1 be. Gyakorlatilag annyi szarság derült ki a cégről, hogy simán megnyerhetné a legsimlisebb dijat 😀
Azt hiszem én azzal járok a legjobb a ha most befejezem, és papír nélkül megyek az ünnepekre. Ma ebből csak mínuszt csinálnék úgy érzem. :) (OFF: Azért a MOL sajnos rendesen elvitt. Ilyen emelkedést nem vártam.) Sikeres kereskedést!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!