Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ja-ja, de pont mostanra hoztam vissza, pluszba vagyok, bár pontosan 650 ft pluszba, tudom hülyén hangzik de ennek én most nagyon örülök. Reggel már betábláztam, hogy a havi nyerőm egy hatoda egy rossz tréddel elment. Igy ez nagyon buli.
Reggel egy jó nagy tőkével nyitóban shortot nyitottam, de hogy juthatott ez eszembe, az az 500 db eladó amit láttam, de nem láttam hogy 800 vevő is lehet. Egy 1000-esel fentebb tudtam csak visszavenni. 2012 óta a legnagyobb bukom volt. Most már jövők vissza,
Sajnos ez csak durvulni fog, mert Putyin sem hátrálhat. Ha megteszi, akkor neki vége otthon és külföldön is. Nyugaton így is vége, de ha elveszíti a háborút akkor máshol is, nem fogják komolyan venni. Kim Dzsong is hiába lődözi a rakétáit, már senki sem veszi komolyan. Legjobb opció a világnak, ha megunják az oroszok és megpuccsolják.
Dehogy adják, a max amit Zelenszkij ki tud most csikarni az kb. az lehet, amit VLD . Az EU-n belül pedig amúgy sincs V. cikkelyes követelmény, csak finomabb
Ma reggel hallgattam a rádiót Csernobilról, elvileg nem lehet olyan nagy terjedelmű sugárzási veszély mint annak idején ,amikor történt ez a felrobbanás.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!