Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Egyik újévi fogadalmam, hogy idén "lassítok" a tempón. Igyekszem a 15perces chart helyett a 2órásat megtenni alapnak, azt nézem majd hozzá a naposhoz és a heteshez. Meglátjuk, mi jön össze belőle.
Ismét elmúlt egy esztendő, Szebbet,jobbat hozzon a következő. Sovány longon,kövér shorton Jól húzzon a kasza, Minden lezárt pozitól Szakadásig dagadjon a BUXa! BÚÉK!!! Minden kedves speki társnak, topik társalgónak,befektetőnek és az egyszerű idegesítőknek !!!!! Sok sikert és jó egészséget! HS!!!
Viccet félretéve a téli bringázás az bizony retekkel jár, az egész titka hogy amikor hazaérsz akármilyen fáradt vagy azonnal takarít, ken és úgy eltesz. Megkeresem a mailedet elküldöm hogy néztünk ki tegnap a paripával :)
Koszonom szépen! Neked is kívánok Boldog Új Évet, legyen még jobb évünk. Idén a diverzifikált, több lábon állás jól jött nálam. Megint kifutott egy 5éves TBSZem, most fut ki holnapra. Új év, új tervek. Még MT4 gyors chartról nyitott kereskedés is tervben van. Tehát mindig van mit csinálni, tervezni. Bringázás meglesz, a napokban is voltam. Mennék köd és párában is, de ahhoz valami ócskább bringa kéne pluszban, amit nem sajnálok a sárban szétrohadni. Annak is megvan a feelingje. Ez is tervben :) Minden jót! :)
nem én írtam az örök longot csak átvettem a guruktól bux 32000-56000 természetes korr. kb. 23.6 % -os, B.U.É.K. topik gazda, jó egészséget és sok bringázást a természetben
Orok long 7000pont esessel, es depresszioval. Csak vegig kellett nezni az osszes topikban. Mindenki pislogott mint hal a szatyorban, hogy most mi is van :)
Nem, nem én voltam. Sem tegnap, sem ma nem volt pozim. Hétfőn volt 7konti longom 50300tól 50400ig kb fél óra. Semmi más. Van még két napom kitalálni mi legyen 2016os TBSZszel.. vigyem tovább, kivegyem, Állampapírban hagyjam, forgassam tőzsdén. Van fejtörés. Ennek a nyüglődésnek nem sok értelme van Erre elég volt a mostani 30kontis tradek is. Néha még az is sok. Például ms. Ismerősöm két napja nem tud zárni 30kontit
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!