Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
koszi, 56-ot likvidaltam 49900on biztos ami biztos, mol sem egy napon esett hanem hullamokban + omikron, ki fog derulni h merre az arra, amugy ha napokban picit esett volna 50600-700on zarok mert amugy nagyon szeretne emelkedni ez latszik, ugye mindenki szeretne latni 55-56 pluszokat, ha mar egyszer volt olyan is
156k shortba szorultam be hati valtaskor mert azt hittem szukul a kamat, remegtem is picit 51000 felett de a mai nap ajandek volt, en is egyebkent omikron miatt tartottam de nem gondoltam ilyen lepesre, valaki mondta otp forumban h kozvelemenykutatok hivtak telon mit szolna kamatfixalashoz, ha engem hivtak volna meg tolok ra minuszba az tuti
Volt egy érzésem, hogy ez a tötymörgés valamilyen hirtelen irányváltás elöjele. Kockáztattam, mert sbortba állok egy ideje. Ez a nap igy 7 számjegyü többletet hozott a számlámra. Azért hozzá teszem erre én sem gondtam. Szerintem a nemzetközi Covid esés még csak ezután fog begyürüzni. Úgy hogy most még ebbe az irányba maradok.
Van egy hülye kérdésem: Ha valai hatit ad el és nem egymással cserberélünk, hanem az árjegyző van a másik oladlaon, akkor az jár együtt promt bux eladással?
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!