Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Hat +500+600as kamatra egesz nap lehetett eddig adni 2212t. Ma is dugig van vevovel.200kra mar most sorban allnak :) https://kepkuldes.com/image/JbD5F5
"Szerintem is, 10 óra után minden tranzakciót a záróárral számolnak el, nyerészkedni emlékeim szerint nem lehet, viszont a brokidíjat elbukja aki pozit nyit és zár, magyarán ugyanannyi lesz a vételi és eladási ár is bux2112-ben 10:00 után, a nap végi zárás után biztosan látszik. Szóval a pozi zárásnak van csak értelme 10:00 után." Ez egyáltalán nem így van. Teljes tévedés.
Szerintem is, 10 óra után minden tranzakciót a záróárral számolnak el, nyerészkedni emlékeim szerint nem lehet, viszont a brokidíjat elbukja aki pozit nyit és zár, magyarán ugyanannyi lesz a vételi és eladási ár is bux2112-ben 10:00 után, a nap végi zárás után biztosan látszik. Szóval a pozi zárásnak van csak értelme 10:00 után. Régebben (feltételezem) a brokicégek csináltak a záródó hatiban érdekes kötögetéseket zárónapon 9-10 között, gondolom a záróár beállításhoz. Akkor voltak érdekes, akár többszáz pontos le- felszúrások a záródó hatiban, azokon lehetett esetleg nyerészkedni. de mostanában nem látni már ilyet. Én a bux2212 +500 kamatának szűkülésére számítottam volna, a hét elejétől bux2112-ben longoltam bux2212-ben shorttal fedeztem, de sajna nem jött be, kis kreatívkodással tudtam csak +0-ban zárni :)))
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!