Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Pedig simán lehet, hogy megfordítják. Annyiszor játszották ezt már el. Nézd meg a DAX is alig követi. Holnap jön a hónap/negyedév első napja. Ez is tud meglepetést és irányváltást okozni.
Bux a dupla alj/fülescsésze 161.8as fibojáig mentünk. Kár, hogy ma csak telot néztem, de nem akartam poziba ugrani ma már, tegnapi elgondolás alapján. Nem számítottam ma ilyen mértékű tépésre havi doji várás mellett, így nem is kerestem mára nagy felfel mutató alakzatot. Hiba volt. Tegnapi piros leszorító vonal feltörés, és fordított fej váll rajta maradt. Kellemes meglepetés volt, hogy mégis beugrottam poziba. Azóta kis short is volt, de az tényleg mini és 100pontos https://kepkuldes.com/image/SjH8gZ
A héten minden pozim nyerő volt. Gondolkodni kell vissza stopra mikor volt. Ebben a hónapban a tavasztól nyaralásig után visszaültem géphez, és egész szép hónap lett. 15%ot hozott ez a hónap. + MÁP fél éves is lejárt, annak kamata is pluszban ebben a hónapban a tőzsde számlán
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!