Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
En mondom esest varok, de kis papir longjaim vannak. Nekem jo, ha Bux felmegy, de itt eses van es lesz is. Továbbra is szerintem. Ennek ellenere hajra Bux long, hatha, viszi kicsiket is :)
A mai mozgással ugyan maga alá gyűrte az órás mozgókat, de az alábbi lehetőséget én továbbra is evidenciában tartom: http://keptarhely.eu/view.php?file=20210716v02wfrigu.jpeg További extra perverz alt eset lenne annak érdekében, hogy a BUX végképp mindenkit megkavarjon és kirázzon, ha az Y utáni rész helyére beúszna egy abcde táguló háromszög, majd arra jönne még egy további 3-as szerkezetű WXY, amely az 50%-os fibó környékén, nagyjából 45,6k-nál érne véget, mint 4/5, aztán jöhetne az utolsó nekiiramodás 50k fölé.
Nem kizárt, hogy longzárás volt. A záró felkötéssel még nagyobb lett a különbség. Na, majd hétfőn utoléri egyik a másikat. :-) Szerintem izgalmas hetek jönnek.
Azért az OTP-re jellemzően nagyon kicsi spreadek /5-10ft/ szoktak lenni, persze előfordul, hogy valamelyik irányba megrántják és 50-60 ft is lesz, de pár perc alatt visszaáll a kicsi spread.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!