Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Kispapírok nem likvidek, nem is alkalmasak dt-re csak amikor nagy mozgások vannak benne. Nem is dt-re vette. Ne keverjük a kettőt, és ne csak a saját igazunknak megfelelő infókat ragadjuk meg a mondatokból. Részemről lezárom ezt. ha érted akkor érted, ha nem azzal nem tudok mit kezdeni. De fejezzük be ezt a "minden áron kössünk bele a másikba hozzáállást" köszi.
Amíg nem tolsz 1-2 év aktív dt, addig nem is fogod érteni, hogy mi a különbség az alkalmazkodás és a vélemény között és hogy ezek sokszor miért nem egyeznek.
Bocs, hogy beleszólok, szerintem nem jó ötlet a rövid (tag)mondataiból 1-2-3 szót kiragadni. Ami - ha jól értelmezem - szerinted ellentmondás. Nem biztos, hogy be is jön, ám nem feltétlen ellentmondás...
Fura mi? En esest varok a piacokon. Ennek ellenere nem piacmozgató kis fos papirokat vettem. Nagy a long varakozas mindenkitol. Shortom nincs, de ennek ellenére le varom a piacokat. Ha megy fel, talan jo kis longjaimnak. Ha esik a piac az is jo, meglesz a varakozasom.
Úgy legyen, ám ahhoz már rakéta sem kell(ene). Én korábban (március) ATH-ra vártam, ha késve is, de megjött. Tartok tőle, az 50.000 nem lesz meg. És ez alatt az új ATH-t értem...
Elnézést, csak arra gondolok h alulteljesítő a hazai tőzsde, valószínűleg csak a 4. hullám tudná megakasztani az emelkedést, nyilván ha a járvánnyal gond lesz vagy tán már van akkor azt árazza majd a piac. Ha elegen oltanak akkor talán nem lesz új hullám de legalább jóval enyhébb.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!