Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Most zártam, bár OTP még nincs céláramnál (15500 ebben a körben). MOL érdekes, 2féle képpen is rajzolható (vagy kész van az ék és abból visszatesztet látunk, vagy van még egy kör felfelé.
olvass Karikó Katalint: tisztább lesz a kép: a covid mellékhatása a depresszió is......én is elkaptam novemberben van még antitestem , de már Pfizerem is , hála Gulyás gerinek, aki kinyitotta pfizerkaput a januárban regisztráltnak és becsülettel váróknak is.....és jön végre a fizetős parkolás is, bejöhetek a Belvárosba úgy is , hogy meg tudjak állni!!!!! köszönöm kormányunk, hála Nektek az elmúlt félév ingyenességéért és káoszért! Én abszolút oltáspárti vagyok, hiszek a modern orvostudományban : ismerősömet Merkely tegnap műtötte : a szívét és a lábszáron keresztül mentek fel , ma már otthon van : a világ fejlődik! érdemes felülni a vonatra......bux 45834 halad......
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!