Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Szia tshort volt. Az új ath miatt shortoltam elsősorban, és erősen túlvett volt. A Richter jóval többet ér ennél, de most nagyon hirtelen túlhúzták, ziccer volt.
Köszi most pozi nélkül várok valami iránymutatást. Molt vettem volna 2190en erre előttem visszafordították, de van ilyen. Hati sorsa már csak a jövő héten dől el, az Oti majd mutatja az irányt 200 megtartotta szépen ma.
Én már videót is küldtem át nekik, hogy lássák a saját szemükkel, mert mindig ha szólok nekik úgy néznek rám, mint aki a Holdról jött. Az a szöveg mindig, hogy márpedig náluk jól megy minden ott a központban. De tegnap már megígérték, hogy a fejlesztő kollégák utánajárnak, bár ahogy elnézem, még nem érték a Randit utol.
Nekem a legújabb van fent, de néha betölt néha nem, van amikor ment van amikor el se menti. Az utóbbi 2-3 napban nagyon sokszor helytelen szimbólum hiba üzit ír mindenre. Mind1 most úgyis kezd leülni a forgalom, max csak a D1-es célárakat lövöm meg.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!