Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Bux a fo termek, azt koveti hataridos termek. Vevok es eladok egyensulyatol, optimizmusatol, pesszimizmusatol fugg a hataridos termek, futurest is bele kell venni
Üdv mindenkinek! Kérnék szépen egy kis segítséget, ha lennétek szívesek! Melyik grafikont szoktátok nézni, a BUX vagy a BUX2112 -t és miért változik állandóan a különbség a két ár között? Köszi a segítséget!
Teljesen jo strategia a hosszu vetel, de en ezeket a napi ezer pont hullamzasokat nem birom tartani. Pont a 10*es toke attet miatt. Most a volas piacbsn nalam nincs hosszutav. Ennyi az egesz. Ettol sokkal tobbet lehet keresni a 40Kn megveszem buxot es tartom ATHig strategiaval.
Meg vagyok róla győződve h járható út az a stratégia is h egy nagyobb indexesést követően érdemes megvenni aztán tartani a pakk egy részét jó pár napig, a többi akár 2 hétig is, tegnap 540-en tart ma pedig 700 alatt nem volt, hosszú távra teljesen jó a BUX csak olcsón kell venni, a 10-szeres tőkeáttét miatt nagy a nyereség.
Nyito utan rogton 1% plusz bux. Persze hatit hiaba akartam venni. Allando elem ugralasok, telon nem is latom megbizas kitoltese alatt hol tomorulnek mar elottem :) Ez van. Szokasos.
En sosem tartom, nekem jo ez a technika. Masfel honapja tradelek ujra covid utan. 1buko pozim volt azota hatiban, de az is 200pont buko csak. Ket het alatt 30%ot hoztam most a kereskedesi tokere vetitve. Minek valtoztatnek?
Forgatókönyv lehet, persze nem kell kitalálni a jövőt, inkább arra kell stratégia h mit érdemes tenni ha zuhan egyik másik részvény és ezáltal az index.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!