Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Továbbra is azt gondolom, hogy egy nem likviditási válság lesz, mint ami 2008-2009ben volt. Jegybankok öntik a pénzt. GDP visszaesés ok, de azt nem látom a mostani folyamatokból, hogy a bankok miért lennének gondban? Értem ez alatt a gazdaságilag fontos intézményeket.
Nem hinném, hogy a részvény zálogosítás összefüggene az OTP árfolyam esésével. Korábban már több millió MOL részvénynel is hasonlóan járt el a Sertorius. Azt sem hinném, hogy likviditási gondjai lennének OTP vezérként a cégeinek. Biztos , hogy vmi hitelfedezetnek kellett, de nagy következtetést ne vonjatok le belőle.
Nem vagyok Csányi de én is betoltam hitelfedezetként részvényeket , devizaszámlát. Kettőnk között különbség Csányinak cca 25 % nal tulajdona van az OTP - ben , Nekem 0,00000000005 % , igy Velem nem ugy beszélnek , mint Vele
Érzésem szerint maholnap emelkedés jöhet a héten eddig történt nagy zuhé után, de a trend egyelőre lefele mutat. A mostani emelkedés jó lehet egy short indítására.... (ha meg nem jön be, akkor olcsóbban fogunk tudni vásárolni). :)
TÉVEDÉS! a koronavírus nem az alsó légutakra ható szövödményeivel veszélyeztető. Az agyra hat és az emberek 80%-a már meg is hülyült. Ez nem feltételezés ez TÉNY. Tanult rokonaimon és barátaimon is látom!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!