Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Zártam 29800-29330 shortot, lehet még benne, de szerintem is közel lehet egy alj, így nem kockáztatok tovább, meg ha megindul a másik irányba, igazából azzal sincs baj. :)
Teljesen igazad van! . A shortolás egyébként a longban lévők érdeke is, mert likviditást adnak a piacnak. A shortos pedig a legjobb vevő, mert egy fordulatnál mindenképpen vennie kell. Egy nagy esés után is a shortos áll be először venni, fogja meg a piacot, mert zárja a pozicióját. . A naked shortot tiltsák be, de az értékpapír-kölcsönzést miért? Azért, mert vannak akik veszítenek? Ez egy ilyen játék, van aki veszít, van aki nyer, ezért működik ez a piac. A bróker cégek/nagy alapok, mint a nyugdíjpénztárak, pedig jól keresnek a kölcsönzési díjon.
Akkor bedtam egy ajánlatot és 2mp után feljött egy buborékablak a rv. ajánlat fel van függesztve, majd 3 mp múlva likvidáltak.....a randomnál (semmi felfüggesztést vagy értesítést nem tapasztaltam) tudom h. hol tehetek panaszt...
béten előbb az összes dolgozó meg keleres meg minden bennfentes haver lezárja a shortját igy 10-15 nap nyerő után, itt majd csak akkor tiltják be a shortot/mutyisztán/ tisztelt Végh Richárd, és a múlt csütörtök még nincs elfelejtve abból per lesz ! majd az mnb a titkoszolgálatokkal együtt vizsgálja ezeket a szereplőket és rokonaik ért. papír számláinak mozgását és pont annyi ideig, hogy elévüljön
Akkor a longolást is be kellene tiltani, különben diszkriminálják a piaci szereplőket. Miért nem lehet elfogadni, hogy az esés is egy gazdasági törvényszerűség ?
Olaj: C/3/5/4-ben vagyunk, egy kis oldalazás és leszúrás kell 20 alá a jelzett trendszint 5. hullámának befejezéséhez, elég jó esélyekkel. A célszint valahol a blogon leírtam pontosabban (Zónát), fejből kb 18,8
emiatt: A bankoknak több százmilliárdos profitjuk volt az utóbbi években, most nekik is nehezebb lesz, az a kérésünk, hogy a bankok is vállaljanak most nagyobb részt a terhekből - mondja a miniszter.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!